Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Divatnapok az ÁRKÁD-ban: a sport és a divat összhangja

Április 22-éig professzionális fashion show-k keretében mutatja be látogatóinak az ÁRKÁD a legújabb tavaszi-nyári trendeket. Bevásárlóközpontunk –1. szintjén a szökőkút köré épített kifutó hátterét egy 4 méter széles, 2 és fél méter magas LED-fal teszi még látványosabbá. A LED-falat az országos hírnévnek örvendő Visual Power biztosítja, garantálva ezzel a tökéletes minőséget. A rendezvény idején pénteken, szombaton és vasárnap 15 és 17 órakor tekinthetik majd meg a neves márkák kollekcióit.
A két bemutató során különböző üzletek más-más kollekcióit vonultatjuk majd fel a kifutón, érdemes tehát mind a 15 órás, mind a 17 órakor kezdődő show-n részt venni.

A divatshow-k a LED-fal-animációkon kívül olyan látványelemekkel egészülnek ki, amelyek a bemutatókat professzionális szintre emelik. Országos népszerűségnek örvendő csinos modellek, tehetséges, híres táncosok és a sportvilág nemzetközi hírű képviselői gondoskodnak majd az emlékezetes pillanatokról. A professzionális show sikerének garanciája együttműködő partnerünk, a budapesti Contact Models és Cseh Zsuzsi főszervező.S hogy miért éppen rájuk esett az ÁRKÁD választása? Cseh Zsuzsi 12 éve dolgozik a magyar és a nemzetközi divatszakmában profi modellként. Az utóbbi időben rendezvény-, divatbemutató-, valamint divatfotózás-szervezőként ismeri a szakma. A bemutató sikerét abban látja, hogy a Contact a legprofibb szakembereket bízta meg. A színpadon és a háttérben közel 100 fős csapat összehangolt munkája zajlik. Színvonalas divatbemutató azonban csakis a stylistvilág kiválóságaival jöhet létre.

Az ÁRKÁD divatüzleteinek kollekciói Fogt Linda stylist kreatív párosításai révén válnak még izgalmasabbá a kifutón. A fiatal stylist elismert tagja a divatvilágnak. 2011-ig olyan női magazinok és glossyk divatszerkesztőjeként is tevékenykedett, mint az Éva Magazin, az Éva Kids, az Éva Advent, az Éva Húsvét, a Joy vagy az Elite. 2010-ben stylistként vett részt az ÁRKÁD Budapest Tavaszi Divathetén, a tavalyi Marie Claire Divatnapokon is, emellett a KREA Művészeti Iskola vizuáliskommunikáció-tanáraként is ismert. A Megatánc & Sztárok a jégen című nagy sikerű televíziós műsor stylistmunkája mellett Fogt Linda, Görög Zita és Debreczeni Zita személyi stylistja címmel is büszkélkedhet.

Az ÁRKÁD Szeged divat-show-inak koreográfusai is hasonló hírnévnek örvendnek. Szabó Anikó, Alexa Krisztián, Kurucz Sándor és Túri Lajos a budapesti divatesemények elmaradhatatlan szereplői. Nevük egybeforrt a dinamikus tánccal, a feledhetetlen és tökéletes koreográfia fogalmával.

A modellek sminkjéről bemutatóról bemutatóra a Douglas Parfüméria profi sminkesei, a frizurákról a Frisör Klier – Wella gondoskodik. Aki tehát a modellekhez hasonló extra minőségű sminket vagy frizurát szeretne, az ÁRKÁD Douglas üzletében és a Klierben elég lesz csak annyit mondania: olyan leg

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belső vizsgálat a hittudományi főiskolán - Láthatatlan a galferences blog

Belső vizsgálat indult a szegedi Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán a galferences blogfórumon megjelent tartalmakkal kapcsolatban. Tovább olvasom