Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Dóm téri jegyek – még mindig részletre

Márciustól is lehet csatlakozni a Szegedi Szabadtéri Játékok részletfizetési akciójához. Az ehhez szükséges gyűjtőkártya kiváltása továbbra is ingyenes.
A kulturális szektorban egyedülálló kezdeményezés, hogy a nézők részletre vehetik meg belépőiket egy színházi előadásra. A Szegedi Szabadtéri Játékok kényelmesebbé szerette volna tenni közönsége jegyvásárlását a februárban bevezetett akcióval. A gyűjtőkártya segítségével történő vásárláskönnyítés természetesen márciustól is az érdeklődők rendelkezésére áll. Nem kell mást tenni, mint a REÖK-ben található Fesztivál jegyirodán ingyenesen kiváltani a vonalkódos, névre szóló kártyát, és egy – pénztárcánknak alkalmas – időpontban, még márciusban rátetetni az első részletet, majd folyamatosan gyűjteni rá a teljes összeghez szükséges részleteket.

Már csak azt kell eldönteni, hogy melyik az igazán kedvünkre való nyári produkció: az évadindító szupermusical, a Jekyll és Hyde, a valódi népek közötti kulturális kavalkádnak ígérkező Hegyen-völgyön lakodalom néptánc, a két egyfelvonásos operakuriózum, a Parasztbecsület és a Bajazzók, hazánk legújabb musicalszenzációja, a Mária vagy a cintányérosan cudar világot ígérő Mágnás Miska – esetleg több is ezek közül.

Ezzel a fizetési lehetőséggel valamennyi Dóm téri produkció bármely előadásnapjára, bármely szektorba lehet belépőt vagy akár bérletet vásárolni. Amíg a kártyán gyűlik a pénz, a részletet a szabályok szerint fizetőknek bérelt helyük van a nézőtéren. Az akcióról részletesen a szegediszabadteri.hu ad tájékoztatást. Az üdülési csekkeket ebben az akcióban is elfogadják – ahogyan az már megszokott a Fesztivál jegyirodán –, illetve csatlakozik ehhez a lehetőséghez nemsokára a Széchenyi Pihenő Kártya is.

Jövő héten kiderülnek a szereposztások
Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljenek az előadások szereposztásai: jövő hét szerdán tartja évadnyitó sajtótájékoztatóját a fesztivál. Izgalmas választásokra derül fény, szinte minden produkció kapcsán. A szabadtéri Facebookján már szavaztak a lájkolók: a Jekyll és Hyde-ban Janza Katát, a Hegyen-völgyön lakodalomban Novák Pétert, a Mágnás Miskában Molnár Piroskát látnák szívesen.
(X)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Francia kínálat: némafilmtől a vígjátékig

Öt nap alatt kilenc francia nyelvű filmet vetítenek a Frankofón Filmnapokon a szegedi Belvárosi moziban. A március 3-i megnyitón A némafilmest láthatják a nézők. Tovább olvasom