Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Droglabort számoltak fel a rendőrök Mórahalmon

Diszkódrogot állított elő a bérelt ház tetőterében működő laborban - a rendőrök házkutatást tartottak a férfi és barátnője szegedi lakásában is, ott sem hiába. Fotókkal, videóval.
A mórahalmi Nádas utcában bérelt egy tetőtéri lakást egy szegedi férfi, ahol droglaborra bukkantak a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói. A rendőrök 2014. december 4-én 20 óra 45 perckor a főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve fogták el az ott kábítószert készítő 40 éves férfit.

Droglabort találtak a rendőrök Mórahalmon. Fotó: police.hu (képgaléria)

A nyomozók a tetőtérben szintetikus kábítószer előállítására alkalmas laboratóriumot, az előállításhoz szükséges nyersanyagokat, eszközöket, valamint 380 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök az éjszaka folyamán házkutatást tartottak a férfi és barátnője szegedi lakásában, ahol szintén találtak amfetamin és marihuána származékot.


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a 40 éves férfit. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A nyomozás fogja tisztázni, hogy a férfi a kábítószerrel kereskedett-e.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági műsor a szegedi gyermekszívek gyógyulásáért

„A bohóc a király" címmel a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány javára jótékonysági műsort tartanak december 8-án 19 órától a szegedi Kisszínházban. Tovább olvasom