Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Drogtanyát számoltak fel a rendőrök Szegeden - videóval

Két helyszínen, több mint 500 darab kábítószernek minősülő növényi egyedet foglaltak le a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának információi alapján.
A szegedi nyomozók egy algyői ingatlanban tartott házkutatás során 136 tő vadkendert, és 41 db szárított marihuána növényt találtak 2014. szeptember 1-jén 8 óra 16 perckor. A további nyomozás eredményeként egy szegedi ingatlan is az egyenruhások látókörébe került, ahol további 367 tő kendernövényt és 77 tő gyökérzettel rendelkező szárcsonkot foglaltak le a termesztéshez szükséges technikai eszközökkel együtt. A vizsgálat során a rendőrök megállapították, hogy a gyanúsítottak a termesztéshez használt áramot a házhoz közeli elektromos vezetékről lopták.

Ahová léptek, ott fű termett...
Ahová léptek, ott fű termett...

A Csongrád megyei nyomozók az esettel kapcsolatban két férfit vettek őrizetbe kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök kezdeményezték a terheltek előzetes letartozatását, amelyet 2014. szeptember 4-én elrendelt a Szegedi Járásbíróság.

Drogtanyát számoltak fel a rendőrök Csongrád megyében

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitány-gálával indul a színi évad

Péntek délelőtt tartják az évadnyitó társulati ülést, majd este 7 órától az immár hagyománnyá lett Nyitány-gálát a Szegedi Nemzeti Színházban. Tovább olvasom