Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Duplán örülhet felhőjátékunk heti nyertese!

8. ajándékunkat is kiosztottuk a Délmagyarország és a Frappé közös fotós játékán: a héten duplán örülhet nyertesünk, ugyanis egy hatalmas, 2 személyes tál a jutalma a Sörfaló felajánlásában.
Ezernél is több fotó érkezett már a a Délmagyarország és a Frappé "Felhőgyárába". A játék a végéhez közeledik, de még mindig van 1 ajándék, ami kiosztásra vár.  Heti nyertesünk, Juhász Árpád másodmagával látogathat el a Sörfalóva, ugyanis egy 2 személyes tál a jutalma.
Megoszthatja családjával a Sörfaló kétszemélyes tálját heti fotósnyertesünk! - GALÉRIA

A fotókat összesen 9 héten át várjuk a  lapcomjatek@lapcom.hu címre.
A tárgyba írják bele, hogy "Délmagyarország fotópályázat". Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el. 
Az első héten  Széll Szabolcs képét találtuk a kedvencünknek. Ő a Classic Cafe Szerb Étterem és Grillkertbe szóló 4000 forintos romantikus vacsorajegyét nyerte. Zsűrink inkább az érzelmekre és a benyomásokra hagyatkozott. (Az első héten beérkezett fotókat itt találja>>) A második héten beküldött fotók közül Németh Tamás armageddonja volt a legjobb, így ő birkózhat meg a Lucky Pizzéria egy szabadon választható családi pizzájával. Viszont egy játékosunk a "Gyíkemberek" égi üzenetét hozta el nekünk, amely osztatlan sikert aratott szerkesztőségünkben, így Nagyné Kovács Tündét a La Rosa Pizzéria 4500 forintos kuponjával különdíjban részesítettük. A 3. héten Szabó Gábor fotósorozatát találtuk a legjobbnak: azaz zsűrinkre ezek a képek tették a legnagyobb benyomást. Nyertesünk összes fotóját ebben a galériában megnézheti, ahogy az összes játékosunk fényképét is.

300 fotó érkezett a játékunk 4. hetében. Végül Kiss Martin Márk fotósorozatát találtuk a hét legjobbjának. Fotóit és az összes beérkezett képet is megnézheti galériánkban, míg az 5. héten Medgyesi Dömét választottuk nyertesnek. A 6. héten Farkas Ágnes sorozatával érdemelte ki a Bistorant étkezési utalványát, míg a hetediken Dóbisz Áron gazdagodott a Lobby Café kuponjával.

Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gulyásék csevapja mindent vitt

A Gulyás családot az eső sem gátolta meg szombaton a grillezésben, mert Gyuri gyorsan épített egy tetőt a tűzrakó hely fölé. Tovább olvasom