Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Dzsungelharcos lesz Czene Attila

Szeged - A szegedi Czene Attila olimpikon is csatlakozott ahhoz a társasághoz, aki részt vesz az RTL Klub sztár túlélőshow-jában. A Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciót az argentin dzsungel mélyén forgatják. Czene Attila hússal, csokival és kondizással készül a tizenhat napig tartó megmérettetésre.
Két éve az év táncospárjának választották a szegedi olimpikont, Czene Attilát és partnerét, Bánhidi Petrát az RTL Klub Szombat esti láz című show-műsorában. A 34 éves volt úszó most a csatorna új produkciójában, az ősszel adásba kerülő Celeb vagyok, ments ki innen! című show-ban lesz látható. A tíz szereplőt Dél-Amerikába, az argentin dzsungelbe szállítják, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell túlélniük a borzalmakat, a modern világ kényelmétől elszakítva. Az ételt is maguknak kell megszerezniük.

– Első hallásra ezt a produkciót könnyebbnek gondolom a táncműsornál. Arra két kemény hónapot készültem, itt gyakorlatilag nem kell semmit csinálni. Persze nem bólintottam rá azonnal a felkérésre, csak miután a feleségemmel, Petrával megbeszéltük a dolgokat. Tizenhat napig leszek távol, de úgy gondoltuk: minden show-műsorból az első széria a legjobb. Ezért is mondtam végül igent a felkérésre – tudtuk meg Czene Attilától, miért vállalt szerepet az emberpróbáló műsorban. Az olimpikon elmondta, hogy az adás készítői minden szereplővel közölték: éles helyzetbe csöppennek majd bele.

Czene Attila feleségével megbeszélte, hogy belevágjon-e a kalandba. Úgy döntöttek, ám legyen, ilyennel még úgysem próbálkozott Fotó: Miskolczi Róbert
Czene Attila feleségével megbeszélte, hogy belevágjon-e a kalandba. Úgy döntöttek, ám legyen, ilyennel még úgysem próbálkozott Fotó: Miskolczi Róbert

– A lányok nem is merték elmondani, hogy mitől félnek. Biztosak abban, ha ez kitudódna, akkor szembekerülnének vele a forgatás során – mesélte Attila. Kérdésünkre, hogy a nélkülözés közepette rá tudná-e szánni magát például a bogárevésre, igennel válaszolt. – Petrán kívül a meleg víz és az ágyam hiányzik majd legjobban. Mindenki egy személyes tárgyat vihet magával a forgatásra. Könyvet vagy fogkefét viszek – tudtuk meg az olimpiai bajnoktól. Mivel egyedül a néző az, aki kimentheti majd szavazatával az argentin dzsungel mélyéről a szereplőket, Attila a biztonság kedvéért már most számít a szegediek voksára.

– Nem tudom, hogy mennyire kell könyörögnöm. Az sem biztos, hogy ez lesz a jó taktika: az emberek élvezettel nézik majd a sztárok rettegését – beszélt a sportember, aki szerint a medencében eltöltött hosszú évek és a sok edzés jó alapot nyújt neki a műsorhoz. – Húsból és csokiból mindenesetre jól feltöltöm magam az októberi indulás előtt. Ezenkívül kondizással hangolok a megmérettetésre – mondta az előkészületekről Czene. Társaival kapcsolatban megjegyezte: szerinte a nők hősiesebbek lesznek.

– Győzike pedig felhívott telefonon, miután megtudta, hogy a csapat tagja lettem. Azt mondta, örül, hogy én is részt veszek a műsorban. Mark pedig a minap egy műsorban rácsodálkozott: az őserdőben nem lesz meleg víz? – mesélte az olimpikon. Czene Attila azt is elárulta: a szereplők nemcsak az élményeket, hanem gázsit is kapnak a részvételért. A számszerű összegről azonban hallgatott. Azt viszont elmondta, hogy kedveli a dzsungelben játszódó történeteket és Indiana Jones kalandjait is, amihez a műsor készítői szerint igazán hasonlít majd a celeb túlélőshow.

A sztárcsapat tagjai

A dél-amerikai túlélőshow tagjai Czene Attila mellett Soma, Falusi Mariann, Dér Heni és Mark énekesek, Horváth Éva műsorvezető, Győzike, Szabó Patrícia újságíró, Bárdosi Sándor birkózó és Benkő Dániel lantművész lesznek.

Olvasóink írták

  • 2. ganxta 2008. szeptember 12. 22:26
    „Tényleg, mostmár nem is iszik olyan sokat, csak egy kicsit van felpüffedve az arca. Kár a kondibérletért...

    Csak az a drága jó szesz, az fog hiányozni a dzsungelben.

    Attila, pálinkafőzőt vigyél, biztos lesz ott valami gyümi...”
  • 1. sved 2008. szeptember 12. 12:39
    „Minek kondizik? Ha Falusi Mariann a szazhusz kilojaval meg Gyözike az eszevel tuleli, neki nincs mitöl felnie.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 282 fürdőnévből 10-et kiválasztott a zsűri

Szeged - Megmozgatta olvasóink fantáziáját az a nyereményjáték, amelyet lapjaink a Ligetfürdő Kft.-vel közösen írtak ki a több mint 6 milliárd forintos beruházással épülő újszegedi fürdő elnevezésére. Tovább olvasom