Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Ecospinning: felpörgetik az ötleteket

Szeged - A Regionális Fejlesztési Holding (RFH) Zrt. ebben a hónapban indítja el a vállalkozások és önkormányzatok számára kidolgozott fejlesztésfinanszírozási és menedzsment megoldásokat nyújtó Ecospinning programját, amelytől a nehéz körülmények között is életképes fejlesztési ötletek és tervek megvalósulásának felpörgetését várják. Az RFH Ecospinning program szegedi bemutatkozását a Novotelben tartották.
A programot Horváthné Holéczy Katalin, az RFH Zrt. vezérigazgató-helyettese mutatta be, majd a holding néhány dél-alföldi projektjének eredményeit ismerhették meg az érdeklődők. Köztük volt a szegedi Biopolisz Kft. is, amelynek ügyvezető igazgatója, Molnár István az egyetemi kutatóhelyek szellemi alkotásainak piaci értékesítéséről beszélt.

A szintén szegedi Crevo Kft. ügyvezetője, Gerő Dániel a cégnél zajló technológiai fejlesztésekről tartott tájékoztatót. Az RFH Zrt. dél-alföldi regionális társasága, a DARF Zrt. eredményeit és jövőképét Balogh Éva vezérigazgató mutatta be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kegyet gyakorol a gyilkos hercegnő

Xantus Barbara Amnerist alakítja az Aida musicalváltozatában: az ókori szerelmi történetet visszatapsolták a nézők Szegedre. Tovább olvasom