Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Édesanyja szerint a jóisten fogta Dominik kezét

Szeged - A rémhírekkel ellentétben Dominik jól van – írta a Facebookon a harmadik emeletről kiugrott 11 éves kisfiú édesanyja. Az iskolást kórházban ápolják, a történtekre nem emlékszik.
„Minden kedves, aggódó ismerősömnek köszönöm az együttérzést. Nagyon jólesik. A támadásokat nem tudnám most elviselni, elég a lelkiismeretemmel elszámolni. A rémhírekkel ellentétben Dominik a körülményekhez képest jól van. Bal csuklója eltört, és lehet, hogy a sarka is. Enyhe agyrázkódása van, és nem emlékszik a történtekre. Egy karcolás sincs rajta, köszönhetően a sárnak és a nagy fűnek. És a jóistennek, aki fogta a kezét, és a szeretetünk erejének. Tudta a jóisten, ha elengedi a kezét, abba belehalunk" – írta kedden a Facebookon a harmadikról kiugrott Dominik édesanyja. A fiatal nő azt is megjegyezte, senkinek sem kívánja, hogy átélje a hétfői napot, mert az szörnyű volt.

Megírtuk, a 11 éves Dominik hétfőn a nála lévő lakáskulccsal nem tudta kinyitni a hevederzárat a Kisteleki Ede utcai lakásukban. Egy iskolai verseny miatt úgy döntött, az erkélyen át jut ki az utcára, leugrott a harmadik emeleti lakásból. 9 métert zuhant.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kistelepülésen kockázatos megbetegedni

Ügyeletre az egyik, gyógyszerért a másik faluba járnak a mórahalmi járás lakói hétvégeken, ünnepnapokon és munkaidőn túl. Tovább olvasom