Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Édesség-Kánaán: cukrászdából került elő Réka barátja

Csütörtökön égre-földre keresték a szegediek egy 5 éves kislány legjobb barátját, Csacsit. Most itt az örömhír: Réka visszakapta kedvencét, aki egy cukrászdában dőzsölte át az elmúlt két napot.
- Meglett Csacsi! - újságolta nekünk Mészáros Tímea, akit kommentben értesítette Somogyi Adrienn, hogy cukrász barátjának kollégája, Szabi megtalálta a játékot. Kislánya ugyanis a CBA Nova nyitónapján elvesztette legjobb barátját, akit azóta siratott. Az 5 éves Réka mindennél boldogabb volt, amikor édesanyja elújságolta neki az örömhírt.

Fotó: Mészáros Tímea
Fotó: Mészáros Tímea

- Ma reggel mondtam Rékának, hogy délután már a Csacsival megyek érte az oviba. Erre Réka csak annyit mondott: Anya, én ma nem szeretnék oviba menni, én is veled szeretnék menni a nagyboltba, és megmondani a bácsinak, hgoy nagyon köszönöm, és hogy nagyon kedves, hogy megtalálta és eltette nekem. Ezután kigördültek a könnyei – mesélteTímea.

Fotó: Mészáros Tímea
Fotó: Mészáros Tímea

A könnycsalogató történetnek itt nincs vége, ugyanis Réka megtudta, Adrienn kiskorában hasonlóan járt mint ő, csak az ő játéka nem lett meg. - Anya, kereshetek a néninek egy állatot, hogy ne legyen szomorú és a bácsinak is, hogy legyen neki is egy barátja? - kérdezte anyukáját, aki természetesen támogatta kislánya ötletét.

Adriennek küldött egy kis plüss kutyust - azért azt, mert rá van írva, hogy szeretlek-, Szabi pedig egy kis egeret kapott, amit személyesen adhatott át, hiszen kollégái voltak olyan rendesek, hogy munkaidőben kihívták a cukrászüzemből, hogy Réka meg tudja köszönni neki a segítséget.

Fotó: Mészáros Tímea
Fotó: Mészáros Tímea

- Csacsi már az ágyban fekszik betakarva, mert elfáradt nagyon, de persze előtte alaposan meg lett etetve. Bár azért a cukiban jó dolga volt kaja szempontjából az tuti – mondta Tímea boldogan. Kislányán, Rékán kívül aligha akad boldogabb ember ma.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

16-ból 13 cégvezetőnek mond fel a város

Ha a jövő pénteki közgyűlés megszavazza, november 24-től 13 városi cégvezető távozik a posztjáról. Tovább olvasom