Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 3°C Még több cikk.

Egészen véletlenül mindenki a városházán járt

Szeged – Mintha hétköznapi polgármesteri fogadóóra lett volna szombaton: az idei István, a király alkotói után Bajnai Gordon is Botka Lászlónál járt a városházán.
A városházi találkozó után Botka László a belvárosban sétált Bajnai Gordonnal.

Egészen véletlenül mindenki a városházán járt. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Vajon Bajnai Gordonnak van jegye?Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. vélemény 2013. augusztus 19. 15:55
  „52. ikszy
  Óvodás vicc = IQ?”
 • 54. achilleus 2013. augusztus 19. 14:13
  „47. kormoska 2013.08.18. 20:25
  "Jó az a 67%!!
  Kábé ekkora jelenleg Botka támogatottsága..., a legutóbbi egyetem által készített felmérés szerint"

  - Nem tartom kizártnak. Ha polgármestert kellene választani, én sem tudnék másra szavazni.”
 • 53. HAJDÚKFOKOSA 2013. augusztus 19. 14:08
  „egész véletlenül ki nem carja le ezt a két bohocot”
 • 52. ikszy 2013. augusztus 19. 13:41
  „A hozzászólók többségének IQ-ján sokat javítana, ha percenként, fennhangon ismételgetnék: minden utca végén sarok. Nagyobb lenne a hatékonyság, ha közben megfognák nyelvüket.”
 • 51. vélemény 2013. augusztus 19. 07:06
  „26. szatyi
  Köszönöm a reklámot! :)”
 • 50. vélemény 2013. augusztus 19. 07:01
  „24. M.Aurelius
  Vezérigazgató. Neked nem pozíció?”
 • 49. NP1 2013. augusztus 18. 21:14
  „Érdekes módon sem a Mórakert sem Bábolna által bedöntött beszállítók nem nagyon érdeklik kormányunkat a cégek tulajdonosi szerkezetéről nem is beszélve.
  Vajon miért......”
 • 48. gyukolac 2013. augusztus 18. 21:09
  „vigyázat, ahova az MSZP-Együtt 2014 beteszi a lábát, ott kő-kövön nem marad...”
 • 47. kormoska 2013. augusztus 18. 20:25
  „42,43achilleus

  Jó az a 67%!!
  Kábé ekkora jelenleg Botka támogatottsága..., a legutóbbi egyetem által készített felmérés szerint.

  Amúgy meg realista vagyok:Az Együtt 2014-Mszp szövetségtől nem várok kormányváltást,most még szerintem nem képesek rá.
  Azt várom el tőlük,hogy ne legyen újra(és soha többé senkinek)kétharmad!
  Szegeden és környékén viszont akár abszolút többséget is szerezhetnek.”
 • 46. titokgazda 2013. augusztus 18. 20:20
  „Az OGY választásokig Szeged az országos média figyelem fókuszába fog kerülni!!! Bajnai indul majd Botka választókerületében MSZP-Együtt színekben... már kitalálták, hogy Bajnai igazából szegedi születésű és gondolják, hogy itt akár esélye is lehetne... Bohács Zsolti mellett biztosan labdába lehet rúgni, ámbár ha a Jobbik is képes lenne indítani egy értelmes jelöltet, a két dadogós antitalentumot jól megforgathatná.... nem T. Péterre vagy T. Lászlóra gondolok, náluk nagyobb öngólt itt még a Fidesz sem tud rúgni... Szeged a torz tükör. Ki a legalkalmatlanabb országgyűlési képviselő-jelölt...? Ő lesz majd a befutó!!!!”
 • 45. achilleus 2013. augusztus 18. 20:11
  „44. nagyen 2013.08.18. 19:55
  A Wallis volt a többségi tulajdonos. A Wallis vezérigazgatója pedig Bajnai Gordon volt. Ezek tények, senki sem tagadja őket. Azon folyik a vita, hogy a Wallis mennyire szólt bele a Hajdú-Bét ügyeibe. Legalább ott ne ködösíts, ahol a kép tiszta. Még ha egyesek szeretnek olyasmiket tagadni, amiket senki sem állított, például azt sem állította senki, hogy Bajnai a Hajdú-Bét vezetője lett volna, de AZT tagadja számos közleményében az Együtt-PM.”
 • 44. nagyen 2013. augusztus 18. 19:55
  „Emberek ! mi ez az egész libázás? Csak egy média felfújta blöff . Egy gazdasági társaságban vannak fő és alrészvényesek. A többség dönt.A mai napig nem risztázódott ki mire szavazott, ki hozott rossz döntéseket, kik voltak a tulajdonosok, akik döntöttek..a mai napig csak egy kisrészvényest hibáztatnak.Kik voltak a többiek? Erről mélyen hallgat minden média. Vajon miért ? Lehet hogy a jelenlegi kormánypárt lelkes tagjai ?Erről egyetlen oknyomozó újságíró sem írt cikket. Esetleg letiltottÉrdekes cikket közölt a Blikk bulvárlap 2008.08.13-i száma.Mennyi jövedelmük vaan a kormánymegbízottaknak ( fizetés, hivatali autó, képviselői juttatás, költségtérítés , stb ) Ráadásul, meg is magyarázzák, hogy nekik ez jár, mert Ők ezért megdolgoznak !ÍHavonta 1.700eFt , sőt több.. ebből lehet viccelni.Tisztelt hozzászószólók, ne libázzunk, ne szídjuk a városvezetést, hanem beszéljünk a raablókról.”
 • 43. achilleus 2013. augusztus 18. 19:21
  „42. achilleus 2013.08.18. 19:08
  Természetesen 6-7%-os népszerűségű pártról van szó. Ha 67%-os lenne a pártja népszerűsége, akkor kétlem, hogy bárkivel is szóba állna, 67%-a (többségi tulajdon formájában) legfeljebb a Wallisnak volt a Hajdú-Bétben.”
 • 42. achilleus 2013. augusztus 18. 19:08
  „9. kormoska 2013.08.18. 08:06
  "Járőröztek egy kicsit,csak hogy a narik pukkadjanak egy kicsit:-)"
  - szerintem inkább Mesterházy pukkanhat. Hadd ne részletezzem miért (csak annyit szúrnék be, hogy egy 67%-os "népszerűségű" párt akar baloldali jelöltet állítani a választókörzetek felében, amikor arra sem képes - szemben a szocialistákkal - hogy minden körzetben legyen legalább egy jelöltje), de azt már látom, hogy hamarosan úgy fogják kommentálni az esetet (már nem Mesterházyék), hogy a stróman strómant keres. Bajnai Gyurcsányt már kiebrudalta az Együtt-ből, szakította az LMP-t, most - úgy tűnik - mintha az MSZP-be verne éket. Vajon Botka László lesz annyira megfontolt, hogy észlelje, ez az ember nem biztos, hogy szerencsét hoz. Sem a szocialistáknak, sem személy szerint neki. - Kevés hiteles ember maradt a baloldalon, talán csak egy. Őszintén sajnálnám.”
 • 41. queenmargareth1 2013. augusztus 18. 18:56
  „30. antipipacs 2013.08.18. 12:24
  osztán té ki lönnél?”
 • 40. macs 2013. augusztus 18. 15:21
  „29. lukrecia,
  feltételezem Te is tisztában vagy vele, hogy a MNyP-nál lévő állampapírokat az átvételt követően megsemmisítették, a részvények egy részét eladták, illetve miután birtokukba került, az adott cégen belüli az állam tulajdoni hányad megnőtt, amit be is jelentettek. Szóval miről beszélünk?
  És mikor fogjátok megérteni, hogy a munkahelyteremtést célzó pályázatok cégeknek vannak kiírva. A cégek nem pályáznak, mert miért pályáznának, hiszen nincs piac, nincs fizetőképes kereslet.”
 • 39. lukrecia 2013. augusztus 18. 14:43
  „Megvolt a vasarnapi ebed, a csaladlatogatas, az unokak atallitottak a gepem, elvittek az ekezeteket :)))
  Scott jo temat vetett fel, ha mar mindig az infrastrukturarol beszelnek elvtarskaim. Szeged elso embere tovabbra is a polgarmester, aki mar lassan 16 ? eve a varos elen tesz-vesz (itt mindenki dontse elobbit v utobbit) Hol vannak azoka teruletek ahol egy Europai lepteku konszern letudna telepedni? A varos , es epitesi osztaly ennyire all csak a helyzet magaslatan h ilyen nincs. Az onkormanyzat letesitsen gyarakat, feldolgozouzemet??? Igen kerem hatekonyan vegyen ebben reszt. !!!! Ne o letesitse , csak hatekonyan segitse elo. Egyebkent a Mercedes kepviseloi nem fagyizni jottek a szegedi varoshazara, hanem konkret elkepzelesekkel, amibol az onkormanyzat semmit sem tudott teljesiteni. Mert annyira naprakeszek voltak infrastrukturalis teruleten. Nem a tavolsag , nem az autopalya szamitott !!!!!! Mert akkor nem mentek volna Romaniaba. Okoskaim jelenleg Nagyszebenben epul ket nagy Mercedes tulajdonu gyarreszleg, )automatavaltogyar, es lendkerekgyar. Elmondanam Aradon szinten nem egy nagy beszallitoja van ennek az autogyarnak. Tehat Szeged jobban megfelelt volna , nem is beszelve a Tiszarol ahonnan csak lekellett volna usztatni az autokat nem ugy mint Kecskemetrol. Egyszeruen az onkormanyzat nem volt felkeszulve egy ilyen lepteku beruhazasra. Csak kis magyar kft szinten gondolkoznak . Ipari parkok, nevetnem kell . Zanzibarban nem lehet nyugati termelouzemet tanulmanyozni. Tovabbra is tartom maganvelemnyemet , Botka alkalmatlan nagyleptekben , europai modon, realisan elorelatni , gondolkozni. Ugyvedi vegzettsege, melynek soran soha az eletben nem volt operativ teruleten alkalmatlanna teszi erre a feladatra. Azt mondom van helye az onkormanyzatnal , pl mint jogtanacsos, de a polgarmestert megsem kozeliti”
 • 38. hangman 2013. augusztus 18. 14:41
  „A hozzászólók között van aki elfelejti, hogy az M43 Szegedet elkerülő szakaszát 1.9 mrd forintos kilóméterekénti áron építették, míg az M0 gyűrűjét jelenleg közel 3 milliárdos kilométerekénti áron szélesítik ki, nem kell a hazug hangulatkeltés. Sőt összehasonlításképp az előző kormányok idején ennél drágább autópálya szakasz csak a Völgyhíd építése miatti 15-20 km-es szakaszon volt.”
 • 37. scott1 2013. augusztus 18. 14:05
  „35. Pimpa42, lehet beszélni a konkrétumokról is!

  1. Úgy tudom a Pick akart egy nagyberuházást Szeged határában... arra, hogy a város milyen szinten volt felkészülve egy ekkora beruházás fogadására mi sem jellemző jobban, mint, hogy egy évszázados múltú helyi cégnek sem tudta biztosítani a területet - szerencsére ez csak megfog valósulni még valamikor... ha meg nem unják azt a rengeteg rosszindulatú politikai jellegű támadást, ami itt a fórumon is elég karakteresen "kitapintható" az irányukba.
  2. De a Szilánk is a város határain kívül találta meg csak a számítását.
  3. Ha az új beruházásokat nézzük, a svájci élelmiszeri óriás (Givaudan) - aki a szegedi élelmiszer-ipari mérnöki képzésre építve települt a térségbe - is csak a szomszédos Makón találta meg a helyszínt a 30 milliárdos zöldmezős beruházására...
  4. Mint ahogy a mindkét városban jelenlévő gumigyár is a kiépült makói ipari parkban levő gyáregységét fejlesztette.

  Itt semmi sem teljesen fekete és semmi sem teljesen hófehér... A konkrét probléma ezzel az, ha semmi kivetnivalót nem találtok abban, ami itt ment városfejlesztés címszó alatt és továbbra is csak az elmúlt évtizedes munka változtatások nélküli folytatásában látjátok majd a város "jövőjét".”
 • 36. Pimpa42 2013. augusztus 18. 13:07
  „"nyugdíjpénzért ami persze meg van csak bent a közösben"

  Igen? Hol van? Mert nagy részét az elkobzás pillanatában "elégették" (az államkötvényeket egyszerűen leírták), a maradékot nagyrészt pedig eltőzsdézték (MOL, Telekom és más részvényeket vettek, rendesen el is bukták jórészt).
  Mindezt az államadósság-csökkentés nevében.

  Megjegyzem, hogy arról az államadósságról van szó, amely nem hogy nem csökkent az elmúltháromévben, de egyenesen rekord méretet öltött! Az az államadósság, amely elleni harc nevében elrabolták a nyugdíjmegtakarításokat, és csomó új adót vezettek be, emelték meg az eddigieket.”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alföldi Róbert: Nem vagyok hajlandó szépíteni semmit

– Nem engedhetem, hogy a historizáló patina elfedje a sötétebb pillanatokat – mondja Alföldi Róbert. Tovább olvasom