Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Egri házaspár nyerte a kairói utazást

Szeged - Átadták a Móra Ferenc Múzeum fáraókiállításához kapcsolódó nyereményjáték egyik díját. A két személyre szóló egyiptomi utat az egri Lóczi Tünde és férje nyerte. Először nyaralnak majd külföldön.
– Három kiállításon kellett részt vennünk, hogy nyerhessünk. Mi először a Fekete Házban jártunk, utána a Kass Galériában és az utolsó állomásunk a Móra Ferenc Múzeum volt. Ahogy néztük a várost, úgy találtunk rá ezekre a kiállítóhelyekre. A lányom nagyon érdeklődött a fáraók iránt, az ő unszolására jöttünk az egyiptomiak múltjával ismerkedni – mesélte Lóczi Tünde, aki férjével, Zoltánnal pénteken vette át a Móra-múzeum nyereményjátékán nyert 5 napos, 2 fős egyiptomi útra szóló ígérvényt az Insight Tours utazási iroda vezetőjétől.

A győztesek visszatértek a fáraókiállítás helyszínére. Fotó: Schmidt Andrea
A győztesek visszatértek a fáraókiállítás helyszínére.
Fotó: Schmidt Andrea

Az egri család két hete járt Szegeden, és azt mondták, az esélytelenek nyugalmával töltötték ki a játékszelvényt. Mégis rájuk mosolygott a szerencse, az augusztus 1-jén tartott sorsoláson őket húzták ki. – Hogy ki fog utazni, az még képlékeny: van két gyerek, őket is szeretnénk elvinni, de ehhez még gyűjtögetni kell. Jövőre használható fel a nyeremény, egy éven belül bármikor – mondta Lóczi Tünde. Magyarországon kívül még sehol sem nyaraltak, ezért már nagy izgalommal várják az utat. Így a szegedi „egyiptomi" élményeket betetőzhetik az igazi piramisok megkeresésével.

A fáraók Egyiptoma című nagyszabású kiállítás a múzeum munkatársainak minden várakozását felülmúlja. Eddig több mint 40 ezer látogatónál tartanak – emelte ki Fogas Ottó igazgató. Lehet, hogy ez a tárlat lesz a múzeum történetének legsikeresebb időszaki kiállítása. A nyereményjáték nem ért véget, még egy egyiptomi utazás talál gazdára a későbbiekben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az orosz embargótól nem csak a húsosok tartanak

Nyugtalanok a Csongrád megyei zöldségtermelők a csütörtökön meghirdetett orosz embargó miatt. Tovább olvasom