Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Egy 73 éves szegedi nőt keres a rendőrség

Szeged - Dr. Szabó Jánosné szegedi lakos 2009. február 11-én délelőtt távozott otthonából, azóta tartózkodási helye ismeretlen, keresése eddig eredményre nem vezetett. Ópusztaszerről egy 67 esztendős férfi tűnt el.

Dr. Szabó Jánosné személyleírása a következő 170 cm magas, sovány testalkatú. Barna rövid haja van, amely elöl és két oldalt nagyobb tincsben őszül. Szeme színe barna, arca ovális. Különös ismertetőjele, hogy jobb oldali arccsontján májfolt található. Jobb kezének gyűrűs ujján arany gyűrűt visel.

Eltűnésekor szürke térdig érő fekete pettyes mintás szövetkabátot, kék színű sálat, vörös rókakucsmát, fekete nadrágot, fekete körömcipőt viselt, amelyen keresztben piros csat látható. Magával vitte fekete színű bőr női válltáskáját.

Dr. Szabó Jánosné
Dr. Szabó Jánosné

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki dr. Szabó Jánosné jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy hívja a kapitányságot a 62/562-400-as hívószám 18-26-os mellékén, a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóit, illetve jelentkezzen a TELEFONTANÚ 06-80/555-111-es hívószámán. 

Magony Istvánnak is nyoma veszett

Magony István
Magony István
A Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 67 esztendős Magony István ópusztaszeri lakost. A férfi adataink szerint idén február 22-én a reggeli órákban kerékpárral távozott otthonról, de azóta nem tért vissza, keresése, jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettekMagony István személyleírása a következő: 175-180 cm magas, közepes testalkatú. Haja színe fekete, arca vörös. Eltűnéskor viselt ruházatával kapcsolatban pontos információk nem állnak rendelkezésre, azonban általában fekete gumicsizmát, sötét munkásnadrágot és ugyancsak sötét színű kabátot szokott hordani sárga láthatósági mellénnyel és sötét színű svájci sapkával, így feltehető, hogy eltűnésekor is ezeket a ruhadarabokat viselte. Különös ismertetőjele, hogy járása görnyedt, botladozó, beszéde zavaros, rekedtes. Az eltűnt férfi évek óta italozó életmódot folytat, melynek hatására felfogóképessége és gondolkodása nem teljesen jól működik. Életmódja miatt állandó remegéssel küzd.

A Kisteleki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Magony István jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (Kistelek, Petőfi u. 2.), vagy hívja a kapitányságot a 62/598-130-as hívószámon, a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóit, illetve jelentkezzen a TELEFONTANÚ 06-80/555-111-es hívószámán.

Olvasóink írták

  • 2. igazságkereső 2009. május 15. 17:22
    „varadipal: biztosan tudom,hogy frissen is megjelent a két személy keresése az eltűnésük után, az,hogy te még nem olvastad,nem jelenti azt, hogy nem tették közzé időben a kérést,hogy segítsen a lakosság.”
  • 1. varadipal 2009. május 15. 13:46
    „Eltűnések: feb 11 és feb.22. Mai dátum: május 15.
    Milyen friss esetek!! Forró nyom az olvasóknak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ELTE után a Szegedi Egyetem a legnépszerűbb

A magyar felsőoktatási intézmények közül a Szegedi Tudományegyetem növelte legnagyobb arányban az… Tovább olvasom