Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Egy anya és két fia egy weboldalon árulták a drogot

Egy anya és két fia egy weboldalon árulták a drogot
Csaknem 350 alkalommal értékesített új pszichoaktív és kábítószernek minősülő anyagot egy tiszaszigeti nő és két fia 2015 februárja és októbere között. A drogot egy weboldalon kínálták eladásra. A nyomozók két gyanúsítottat őrizetbe vettek.
A kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdette a 47 éves nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2015. február 19. és 2015. október 9. között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók a feladóvevényeket megtalálták, amelyeket a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható számítógéppel, tablettel és mobiltelefonnal együtt lefoglaltak.

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 47 éves nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet.

Perrel fenyegetnek

Szerda reggel email kaptunk szerkesztőségünkbe, ezt változtatás nélkül közöljük: "Az alábbi cikket amit nyilvánosság elé hoztak" Egy anya és két fia egy weboldalon árulták a drogot" azt legyenek szívesek letörölni eltávolítani az oldalukról különben ügyvédhez fordulunk...amennyiben ezt nem teszik meg pert indítunk..."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több százan várták a szegedi KIKA nyitását - galéria, videó!

Több százan várták a szegedi KIKA nyitását - galéria, videó!
Volt, aki másfél órával korábban már az ajtó előtt állt - így várták a szegediek a KIKA Áruház… Tovább olvasom