Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Egy gyönyörű anya a Sajtófilmklubban: megnyerte a mozijegyet?

Szeged – Júliusi Sajtófilmklubunk vetítésére villámjátékunkkal nyerhetett páros belépőt. A Belvárosi Mozi Balázs Béla Termében a Toszkán szépség című vígjátékot nézhetik meg velünk!

Arra a kérdésre vártunk választ az öt páros belépőért cserébe, hogy Livorno melyik tenger partján fekszik. A helyes megfejtés a Ligur-tenger volt. A szerencse ezúttal

Dióskáli László,
Hajóssy Ágnes,
Kasza Sándor,
Megyesi Nóra
és
Szilágyiné Damjanov Andrea

olvasóinknak kedvezett.
Gratulálunk nekik, sms-ben értesítettük őket.
Viszont nemcsak a nyertesek várjuk kedden negyed héttől a Sajtófilmklubba, hanem mindenkit! A Toszkán szépségre ugyanis kedvezményes árú, 650 forintos jegyeket válthatnak azok, akik most nem nyertek. Jöjjenek el, mozzizzunk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Nyerjen egyet az öt páros belépőnk közül, de siessen! Ezúttal csak hétfő délig lehet játszani! Ha mégsem nyert, akkor is megéri velünk tartani, ugyanis ezúttal is kedvezményes, 650 forintos jegyet válthatnak a mozira azok, akik ezúttal nem voltak szerencsések. Találkozzunk a Balázs Béla teremben kedden a Sajtófilmklubban! Nézzünk együtt a Belvárosi Moziban!

Toszkán szépség
színes, feliratos, olasz vígjáték, 122 perc, 2010.
Rendező: Paolo Virzi.
Szereplők: Valerio Mastandrea (Bruno Michelucci), Micaela Ramazzotti (Anna Nigiotti in Michelucci – 1971–1981), Stefania Sandrelli (Anna Nigiotti in Michelucci – 2009), Claudia Pandolfi (Valeria Michelucci), Marco Messeri (Il Nesi).


A film a 70-es évektől kezdődően meséli a Micheluccu család történetét, amelynek középpontjában a gyönyörű és életvidám Anna áll, Bruno édesanyja. A Livorno tengerpartján minden évben megrendezett szépségversenyen váratlanul Anna nyeri el a „Leggyönyörűbb Anya" címet, felkavarva ezzel a város férfi lakosságát és Anna erőszakos férjét. A szépségversenyt követően azonban káosz lesz úrrá a családon. A féltékeny férj kidobja feleségét és gyermekeit otthonukból, és ezzel egy olyan kaland veszi kezdetét, ami csak évtizedekkel később ér véget.

Toszkán szépség - magyar feliratos filmelőzetes

Harminc év elteltével a még mindig gyönyörű Annán halálos betegség lesz úrrá. Valeria rábeszéli az anyja szereplését szégyenként megélő és ezért Milanóba menekülő testvérét, hogy térjen vissza a szülővárosukba. Bruno találkozása anyjával rég elfeledett emlékeket hoz felszínre és a trió kalandja nem várt meglepetésekkel folytatódik. Az utolsó napjaiban is jókedvet sugárzó Anna viselkedésével példát mutat a hitről, a nyitottságról és megtanítja gyermekeit, hogy hozzá hasonlóan hogyan találják meg és élvezzék az élet apró örömeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi sebész a világ második legjobb testépítője

Kategóriájában a világ második legjobb testépítője lett egy szegedi sebész. Tovább olvasom