Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Egy hét van a ballagásig, küldd el az utolsó hét képeit!

Ballagás előtt álló osztályoktól várunk fotókat. Harminc év múlva jó lesz elővenni a Délmagyarországot, amelyben megjelenik!

Szeretnéd, hogy a ballagásod előtti utolsó iskolai héten készült fotóid megjelenjenek a Delmagyar.hu oldalon és a Délmagyarország napilapban? Hogy az érettségi évfordulókon a napilap korabeli számával emlékezzetek a régi időkre?

Itt az alkalom: várjuk végzős középiskolai osztályok komoly vagy tréfás fotóit, amelyeket a ballagás előtti utolsó héten, az iskolában készítettek a diákok.

A Radnóti Miklós Gimnázium diákjai szerenádot adnak (2008) Fotó: Miskolczi Róbert
A Radnóti Miklós Gimnázium diákjai szerenádot adnak (2008) Fotó: Miskolczi Róbert

Az egyetlen feltétel, hogy őszinte képek legyenek. Ha szerettek egy tanárt, ha kedveltek egy helyet az iskolában, ha jó együtt az utoló héten, akkor rajta! Nem kell, hogy poénos vagy pátoszos képek legyenek - csak őszinték.

A legjobbak ezek közül a lap április 28-i számának ballagási oldalain jelennek meg, míg a Delmagyar.hu portál a ballagás után közzétesz minden képet.

Nem kell regisztrálni, az alábbi űrlapon eljutnak hozzánk a képek ▼

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bodrogi, Gálvölgyi, Király Levente és Szabó Győző is fellép a Háry Jánosban

Bodrogi Gyula, Király Levente, Szabó Győző, Gálvölgyi János is fellép majd a Szegedi Szabadtéri Játékok idei Háry János-produkciójában. Tovább olvasom