Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Egy hónap alatt is emelkedtek az élelmiszerárak

Szeged - Nemcsak tavaly ősz óta drágultak jelentősen az alapvető élelmiszerek, hanem egyik hónapról a másikra is.
Hogy mennyivel fizettünk többet idén októberben szeptemberhez képest, kiderül lapunkból. Találtunk egy olyan tejterméket, amelynek az ára egy év alatt 76 forinttal nőtt – ugyanabban a hipermarketben.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a Délmagyarország és a Délvilág hétfői számában. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 7. Csirén 2010. november 22. 11:29
  „Érdekes, viki azt mondta, hogy az infláció nem emelkedik, így év végére várhatóan csökken az augusztusi értékhez képest, így a nyugdíjasoknak nem 1.1% emelés jár, hanem csak 0,6 % ami ugy - mivel egy % alatt van, nem épül be a nyugdíjba.
  Ha emelkedik az infláció mértéke, akkor most az Ember Aki Sohesem Hazudott, most hazudik?”
 • 6. jozko 2010. november 21. 21:11
  „Amúgty meg minek is annyit enni?
  Másnapra úgyis újra megéhezünk...”
 • 5. igazságkereső 2010. november 21. 17:39
  „Bizony nagyon jó lenne,ha végre a fizetések emelkedéséről is be tudnának számolni az újságírók. Mert az már nem kétséges: az árak bizony évek hosszú sora óta nyugat-európai színvonalúak, a fizetések meg sajnos már balkáninak sem mondhatók,mert lassan már fizetések sem lesznek!Talán ha az elmúlt húsz év ki-és ellopott milliárdjait hatékony jogi-büntetőjogi eszközökkel vissza rakatnák a központi büdzsébe, talán a zárakat sem kellene ilyen intenzitással emelni! A kérdés most már csak az: akarják-e egyáltalán a fizetéseket emberi megélhetés szintjére vinni végre, miközben a milliárdosok - állítólag 150 van belőlük a néhány éve megjelent könyv szerint! - tesznek magasról mindenkire, miközben talán nyilvánvaló az is, hogy Magyarországon a hatályos törvények, jogszabályok betartásával nem hogy milliárdosnak nem lehet lenni, hanem még a számlákat sem lehet kifizetni! Meddig fogja még ezt tűrni a kormányzat,hogy az amúgy is pénzügyileg kivéreztetett országunk továbbra is a milliárdosok martaléka legyen, országunk polgárait pedig kilakoltatják,szerény lakásaikat elárverezik,miközben az országot tönkretevő Gyurcsány-Kiss-Lendvai trió és az őket "nyalakodó csúszó-mászók" még mindig szabadlábon vannak,százmillióikat élvezve,miközben 2004-től egyértelműen tönkretették az országot,emberek tíz-és százezreit tették földönfutóvá?!!”
 • 4. szatyi 2010. november 21. 15:07
  „2. hozzászólás mákosrétes 2010.11.21. 12:00

  Ideje lenne már felfogni: Az ominózus kijelentés nem az emberekre, hanem a vállalkozásokra, bankokra vonatkozott. Csak ugye olyan jó, -demagóg, hangulatkeltő éllel- más értelemben hangoztatni.”
 • 3. ferdzso 2010. november 21. 12:21
  „Külön adó a nagy bevásárló központoknak, amit "a lakosságra nem lehet hárítani"!! Köszi! Tegnap a Tescoban tapasztaltam!!! Tényleg "olcsóbb lett minden", 10, 20 Ft.-al, de volt, ami 50%-al is!!Húsz áru közül, "örömmel láttam", hogy a mirelit pizza, az nem emelkedett. Itthon a számlát nézve, tévedtem, azt a cimkét még "nem volt idejük" magasabb összegre cserélni. Milyen jó, hogy a "multik külön adója "minket" nem érint!! (Drága "OVI"! Egyet ne felejts el! Etetni kell a "kutyát", mert nem fogja őrizni a "házadat"!!!)”
 • 2. mákosrétes 2010. november 21. 12:00
  „Megmondták...
  " Ha nem tetszik, el lehet menni..."”
 • 1. szatyi 2010. november 21. 09:36
  „Viszont a nyugdíjkorrekció csak 0.6% lett, -az 1.1% helyett-, mert "nem lesz olyan magas az infláció"!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

´60 év után sem csinálnánk másképp´ – gyémántlakodalom Mórahalmon

Géza bácsi és Kati néni negyvenfős családi körben ünnepelték gyémántlakodalmukat Mórahalmon. Tovább olvasom