Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Egy jó koncert Karácsony után? Kisorsoltuk a páros belépőket a Compact Disco fellépésre!

Szeged – Véget ért karácsonyi játékunk a Compact Disco-koncertjegyekért. A nyertesek között van?
Arra a kérdésre vártunk választ a páros belépőkért cserébe, hogy Liszt Ferenc hányadik rapszódiáját dolgozta fel a Compact Disco. A helyes megfejtés a 2. rapszódia volt. A velünk játszók közül ezúttal az alábbi három olvasónknak kedvezett a szerencse:

Dávid Henriett,
Gál-Varga Eszter
és
Molnár Dóra Katalin.

Gratulálunk nekik! A nyerteseket sms-ben értesítettük. Ezt az sms-t kell megmutatniuk az IH jegypénztárában, valamint meg kell mondaniuk a nevüket és a mobilszámukat is - így vehetik át tiszteletjegyüket negyed órával a koncert kezdése előtt.


Korábban írtuk:
December 27-én este nyolctól koncertezik Szegeden a Compact Disco. A helyszín az Ifjúsági Ház.


A Compact Discót 2008-ban alapította három különböző zenei hátterű zenész Budapesten, név szerint Walkó Csaba (ének), Lotfi Behnam (groove-ok, extra zenei sávok, effektek), és Pál Gábor (billentyűs hangszerek). A csapat első lemeze 2009-ben jelent meg Stereoid címmel, a második 2011-ben II címmel, a harmadik pedig 2012-ben látott napvilágot Two Point Five címmel. A fiúk az Eurovíziós Dalfesztiválon való szerepléssel nemzetközi hírnévre is szert tettek, ők képviselték Magyarországot a nemzetközi dalversenyben Azerbajdzsánban, ahol 19 ponttal a 24. helyezést érték el. 2013 novemberében jelenik meg új lemezük, amelynek beharangozó dala a We Will Not Go Down volt, második ízelítője pedig a The Storm című szerzemény, ami egyben az új nagylemez címadó dala.

Ezzel koncerteznek - Compact Disco: The storm


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszüzemeltető kerestetik

Lejár egy év múlva a Tisza Volán szerződése, ezért az önkormányzat pályázatot ír ki a helyi buszközlekedés üzemeltetésére. Megint felvetődött, mi lenne, ha végre most összevonnák a kétfejű városi tömegközlekedést.
Tovább olvasom