Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Egy kilónyi heroint kapcsoltak le a pénzügyőrök a Dél-Alföldön

Egy kilónyi heroint kapcsoltak le a pénzügyőrök a Dél-Alföldön

Röszkén autóban, Kelebiánál vonaton találtak heroint a dél-alföldi pénzügyőrök. Összesen közel egy kilónyi kábítószert foglaltak le több mint négymillió forint értékben.

Delmagyar.hu - NAV - 2013.01.19. 09:29
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Egy osztrák rendszámú Mercedes Sprintert vezetett az a szerb állampolgár, aki Röszkén akarta átlépni a határt a heroinnal. Azt mondta, nincs nála semmi, de szokatlanul idegesen viselkedett, emiatt a pénzügyőrök alaposabban átnézték az autót. A férfi kabátjában egy gyógyszeres dobozban 37 grammnyi heroint találtak, amelynek értéke több százezer forint. A szerb állampolgárságú férfit a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, ahol ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Kelebiánál a Beograd nemzetközi gyorsvonaton az egyik vagon utasfülkéjében három ülés alatt keresztpánttal felfogatva ülésenként egy-egy nejlon csomagot találtak, amelyek összesen közel 800 gramm heroin gyanús anyagot rejtettek. A pénzügyőrök a 4 millió forint utcai értéket meghaladó kábítószert feljelentéssel átadták a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, ahol ismeretlen tettes ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. karaly 2013.01.19. 21:39

Okos vagy uborka nagyon!

Moderálásra küldöm 1. uborka 2013.01.19. 10:49

Végül ez csalinak elég volt!!! Pontosan amiről nem tudnak mennyi lehet????? A hatósággal játszanak, mint macska az egérrel. Persze így mindenki jól jár!!!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...