Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Egyelőre nincs torlódás Röszkénél

Továbbra sincs torlódás az ország délkeleti határainál. Röszkén, Nagylaknál és Tiszaszigetnél is intenzív a forgalom, de várakozni egyelőre se a kilépő, se a belépő oldalon nem kell - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A rendőrség korábban a nyugaton dolgozó, szerb, ukrán, román vendégmunkások szabadságolása miatt arra számított, hogy néhány határátkelőnél akár több órás várakozás is lesz majd a húsvét előtti napokban.

Szenti Sabolcs elmondta: a várt roham elmaradt, mindenesetre arra számítanak hogy vasárnap este illetve hétfőn napközben jelentősen megnövekszik majd a forgalom Röszkénél. A húsvétra hazatérő vendégmunkások jó részének addigra letelik a szabadsága, és elindulnak a határ felé; a röszkei átkelő belépő oldalán elképzelhető, hogy 1-2 órás várakozás alakul majd ki emiatt - tette hozzá.

Olvasóink írták

  • 2. rozator 2009. április 14. 12:36
    „Szenti úrnak üzi! Ma de. fél kilenctől háromnegyed tízig vártunk a belépő oldalon!A sor átért a szerb oldalra,akkor nyitottak egy másik sávot! Van külön eu-s sáv is de csak disznek!! A magyar határrendészet haladna, de vámos csak egy dolgozott! Nem tudom a szóvivő úr honnan veszi az információit, de nézzen utána, akamerafelvételek megvannak!(gondolom) Tiszaszigeten!”
  • 1. rozator 2009. április 14. 12:34
    „Szenti úrnak üzi! Ma de. fél kilenctől háromnegyed tízig vártunk a belépő oldalon!A sor átért a szerb oldalra,akkor nyitottak egy másik sávot! Van külön eu-s sáv is de csak disznek!! A magyar határrendészet haladna, de vámos csak egy dolgozott! Nem tudom a szóvivő úr honnan veszi az információit, de nézzen utána, akamerafelvételek megvannak!(gondolom)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne ez a húsvét legyen az utolsó

Szeged - Az asztalon a sonka, a hímes tojás és az alkohol. Mivel az ittas vezetés a gyorshajtás… Tovább olvasom