Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Egyeztetés a kampányról

Csongrád megye - A Délmagyarország és a Délvilág, valamint a delmagyar.hu fontos feladatának tekinti, hogy tájékoztasson az önkormányzati választásokról, a jelöltek és a pártok programjáról; kiszámítható és konstruktív partnere kíván lenni az induló személyeknek és jelölőszervezeteknek.
Ezért meghatározott megjelenési lehetőségeket kínál számukra. Erről egyeztetünk azon a megbeszélésen, amelyet a Sajtóházban (Szeged, Szabadkai út 20.) tartunk augusztus 23-án, hétfőn délelőtt 11-kor, és amelyre meghívtuk az általunk ismert jelölőszervezetek képviselőit. Várjuk azoknak a – feltehetően civil – szervezeteknek képviselőit is, akikről még nem derült ki, hogy vannak jelöltjeik, éppen ezért nem tudtunk számukra meghívót küldeni.

Olvasóink írták

  • 1. anatole 2010. augusztus 23. 08:44
    „Látom egyeztetés a kampányon, talán a vallás és a párt. Vagy a teológia bevonul a polotikába. Ebéd osztás volt a Mátyás téri templom téren. Fura, csak azok kaptak finom kaját, ebédet, aki kopogtató cédulát adott a papi gunyába bújt politikusoknak. Hogyan van ez. Talán egy pár nap múlva már csak azok kapnak fizetést akik bemutatják az adott párt elnök fotóit. Gusztustalan a papi rezindencia alá bujtatott politikai és magán emberi kényszer. Tehát, fel a gatyót, ( talán nincs is a reverenda alatt azért mert a párt velük üzletet kötni ) mert jön a kemény választás és akkor nem CSAK kopogtató cédulát kell adni egy ebédért de talán vérszerződést is kötettenek a betérő talán hajléktalan választó polgárral. Ez a magyar politika, A kereszt és a kampány, vagy a csoda tudja, talán Isten ötölte ki a politikusoknak és a papoknak ezt az ötletet, de remek, ugye. Tehát, vigyázzunk a kopogtató cédulákra mert talán egy hét múlva be is tudunk vele vásárólni a gyógyszertárakban vagy éppen elmisézhetjük egy városszéli kiskocsmában.
    Anatole Hongrois.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemétdombnak nézik a röszkei határátkelőt

Emberi ürülék a sövényben, rohadt zöldségek az aszfalton: ez a csendélet fogadott minket tegnap délután a röszkei határon. Tovább olvasom