Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Együtt csapnak a húrok közé

Szeged - Az alma nem esik messze a fájától: négy szegedi öregrocker szintén zenész fiaikkal elhatározta, hogy nyártól közösen csapnak a húrok közé a színpadon.
– A fiammal 2002-ben alapítottuk meg a Juni’Olds nevű bandát, amiben azóta is idősebb és fiatalabb zenészek játszanak. A bulikon rendszeresen fellépett Molnár Gyula a Molnár Dixieland Bandből a fiával, valamint a Dollár Boys-os Nagy Péter a gyerekével. Innen jött az ötlet, hogy egyszer összehozzuk az Apák és fiúk formációt, ahol négy-öt fater és a fiaik egy időben nyomják a rock ’n’ rollt a színpadon, hiszen a közönség mindig szimpátiával fogadta az eddigi közös zenélést – mondta Kelemen István, a Szegedi Rockerek Közösségépítő Egyesületének elnöke. A fiúk közül legmesszebbre Kelemen Mártont vetette a sors, aki az angol Jerry and the Jive Stars zongoristája.

Felső sorban az apák: Rácz László, Molnár Gyula, Kelemen István, Nagy Péter, alsó sorban a fiúk: Rácz Gábor, Molnár Gábor, Kelemen Márton, Nagy Zoltán.
Felső sorban az apák: Rácz László, Molnár Gyula, Kelemen István, Nagy Péter, alsó sorban a fiúk: Rácz Gábor, Molnár Gábor, Kelemen Márton, Nagy Zoltán.

– Ő a legfiatalabb az angol együttesben: a szigetországban nagyon kevés rocker játszik zongorán, mindenki a húrokat nyüstöli, így hamar befogadták az Angliában már szép sikereket elérő bandába – mondta Kelemen István. Az angol rock ’n’ roll együttes októberben Szegedre látogat: az IH Rendezvényközpontban tartott közös bulit az Apák és fiúk nyári koncertjei előzik meg különböző szegedi rendezvényeken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány: Szeged és az orbáni jobboldal keze

Személyesen köszönte meg a szegedieknek a támogatást, amit az európai parlamenti választáson nyújtottak Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Tovább olvasom