Délmagyar logó

2018. 10. 19. péntek - Nándor 11°C | 22°C Még több cikk.

Éjszakába nyúló bombariadó a Szeged Plázában

Éjszakába nyúló bombariadó a Szeged Plázában
Bombával fenyegették meg a szegedi bevásárlóközpontot.
- A rendőrség szakemberei 23.00 óra után végeztek a Plaza átkutatásával, robbanószerkezetet nem találtak - tudtuk meg kedd reggel Szenti Szabolcs szóvivőtől.

Korábban írtuk:


21:00 Megkérdeztük a rendőrség sajtóügyeletesét, Szenti Szabolcsot, várhatóan meddig tart az épület átvizsgálása. Elmondta, hogy nagy alapterületről van szó, kollégáinak munkája bele fog nyúlni az éjszakába.
 
Fotó: Kuklis István
Fotó: Kuklis István

20:30 A rendőrök még nem végeztek a Pláza átvizsgálásával, a villamosról leszálló emberek meglepetéssel értesültek arról, hogy nem mehetnek be. A fenyegető sokaknak elronthatta a mozizását, egy hölgy arra panaszkodott kollégánknak, hogy nem indulhat haza, túl közel hagyta a biciklijét az épülethez.

Korábban írtuk:


Bombariadó miatt a rendőrség kiüríti a Szeged Plázát. A rendőrök megkezdték az épület átvizsgálását. A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útbontás harmadszor?

Újszegedi útbontásra panaszkodik nyugdíjas olvasónk. A polgármesteri hivatalban megtudtuk, a csapadékvíz-csatorna része az építkezés. Tovább olvasom