Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Eláztak a vendégek Janics Natasa vacsoráján

Szeged - Anna fürdőben ültette kajakba Janics Natasa Tóth Verát, Oszvald Marikát, Delhusa Gjont és Rippel Ferencet. Evezni nem kellett, csupán minél tovább szárazon maradni. Tóth Vera azt mondta, ő kajakban nem annyira ügyes, de éneklésben jó.
A szegedi Anna fürdőben ért véget csütörtök este Janics Natasa vacsorája. Az olimpiai bajnok és vendégei – Tóth Vera, Oszvald Marika, Delhusa Gjon és Rippel Ferenc – eláztak a nagymedencében, amelyben szokatlan módon két kajak ringatózott.

Az RTL Klub Vacsoracsatájának felvételei zajlottak, a december elején adásba kerülő részben Natasa látja vendégül a többieket, majd megversenyezteti őket hazai pályán: a vízben. Az operatőrök, technikusok lábzsákot húztak a fürdőben. – Nekem csak egy jutott! De nem gond, majd lecsatolom a falábam – adott számot extrém alkalmazkodóképességéről egyikük. Nem kellett, kapott másikat.

Mire a két kamera „megszokta" a magas páratartalmat, megérkeztek a szereplők is. Natasa terepszemlét tartott, és üdvözölte szegedi egyesületének nyolc fiatal versenyzőjét. A négy fiú és a négy lány azért volt ott, hogy segítsen a hírességeknek legalább beülni a kajakokba. Ott maradni már saját erőből kellett. Időre ment tehát a verseny, bár Oszvald Marikában felmerült az ötlet, hogy talán a megtett távolság számít. Akkor még nem tudta, az is művészet, ha nem borulnak ki rögtön.

Janics Natasa lapátolni tanítja vendégeit, Rippel Ferencet, Tóth Verát, Delhusa Gjont és Oszvald Marikát. Fotó: Segesvári Csaba
Janics Natasa lapátolni tanítja vendégeit, Rippel Ferencet, Tóth Verát, Delhusa Gjont és Oszvald Marikát.
Fotó: Segesvári Csaba

– Magától menni fog minden, nagy nevetés lesz! – jósolta Natasa a stábbal való egyeztetéskor. Verára és Marikára számíthatott, nevettek öltözés közben és egymáson az alkalmi úszódresszben. Rippel és Delhusa Gjon inkább versenyzőként állt a feladathoz, gondosan szemügyre vette a medencét, a kajakokat.

Tóth Vera az egyik leálláskor kedvesen bemutatkozott az ücsörgő újságírónak, vágott egy grimaszt a tükörnek, majd megjegyezte: kicsit fáradtak. Oszvald Marikán nem látszott: az operetténekes lelkes volt, csodásnak találta a fürdőt, megkóstolta és dicsérte az Anna vizet. A hajóban ülve pedig követelte: engedjék el, mert érezni akarja, mit kell tennie. Veránál is hamar elmúlt a fáradtság, még kicsit táncolt is az egyik oszlopnál.

– Ne engedd el a lapátot, ez a lényeg. Akkor vagy stabil – így szólt az olimpiai bajnok tanácsa. Rippel Ferenc esetében kiderült: az artista múlt nem feltétlenül jelent előnyt a vízen, a dalolás viszont szemmel láthatóan igen, legalábbis az énekesek könnyebben fennmaradtak.
– Jó vagy kajakban? – kérdeztem Verát, aki közölte: abban nem, de éneklésben kajakra jó.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Yossarian 2009. november 16. 20:00
  „ha itt élsz, akkor miért beszélsz lebecslően a Szegediekről?
  valójában senki nem mocskolja a Janicsot. arról van szó, hogy sokaknak nem szimpatikus. lényeg, hogy ő nem szegedi. soha nem volt az, nem is lesz az. és még csak magyarnak se mondható. az, hogy magyar szinekben versenyez csakis azért van, mert szülőhazájában nem volt egyetlen edző sem, aki közelébe érhetett volna Fábiánné Rozsnyói Katalinnak. ezért jött át, feladva saját hazáját, mert nyerni akart. ha a Fábiánné bantu lett volna, akkor a Janics most bantu szinekben versenyezne. aztán persze Kati nénit is cserben hagyta, és csúnya balhét csinált vele. tehát épp elég baj az, hogy egy ilyen ember viseli a magyar címert. nyerhetett ő akármennyi VB-t, Olimpiát, azt csak magának nyerte, és nagy ívben tesz rá, hogy mely nemzet színeiben.
  hát ezért nem imádják errefelé sokan.”
 • 25. pancsa 2009. november 16. 18:11
  „Kedves 24! Szegeden élem a mindennapjaim, ezért olvasok szegedi lapot!!! Szegeden járok-kelek nap,mint nap, tehát tudom hogyan élnek itt. Igazából mindenkinek szíve joga szerepelni bárhol, játszani magát, ha megvan a lehetősége. Nem tudom, h Natasa hol ejti ki Szeged nevét. Igazából vitatkozhatnánk, de felesleges, másképp vélekedünk, ez szíved joga, mint mindenkinek. Csak azt nem értem, miért kell pocskondiázni!!!??? Ha nem érdekel, ne olvassatok róla, ne nézzétek meg, de azért lehet neki szurkolni!! Vagy nem, ha nem akarsz. Ugyanúgy neki is, mint minden más Magyar Címert viselő sportolónak, a neve mellett ez van : HUN !!! A magánéletük meg az ő dolguk!!!

  Üdv.”
 • 24. Yossarian 2009. november 16. 17:17
  „pancsa, ha nem vagy szegedi, miért olvasol szegedi lapot?
  meg ha nem vagy szegedi, akkor nem is ismered a helyi dolgokat. a Janics semiféleképp nem öregbíti Szeged hírnevét. mert az, hogy a vacsoracsatában bohóckodik, az nem nevezhető annak. az csak szimpla primitivizmus. más formában a Janics sehol a világon ki nem ejtette még Szeged nevét a száján.
  bánná a franc, hogy itt lakik, a szegedieknek ettől nem lesz sem több, sem kevesebb.
  csak ne rázza itt magát.”
 • 23. eva45 2009. november 16. 11:17
  „15. kajak Bocs de olyan logikusnak tűnt hogy esetleg a vacsoráról is írnak mivel nem sportműsorban szerepelt.
  Én csak a sportbeli eredményeit ismerem és mivel nem vagyok szegedi így emberileg nem ítélkezek.
  Ez azoknak szólt akik sértően reagálnak.”
 • 22. pancsa 2009. november 16. 10:56
  „11es!! Klassz hozzászólsát írtál!! Hihetetlenek a szegediek!! Mocskolódni azt tudtok!!! Valaki megírhatná már, h nektek mi lenne jó... !!?? Annyira gáz... Más városokban megbecsülik az ottani sportolókat, akkor is, ha az nem odavalósi!!!!!!!!!!!!! Szeged hírnevét öregbíti ez a lány!!! A kézilabdásokról nem is beszélve... Hány magyar játszik a Pickben?? Van pár autó, amit kapnak, laknak Újszegeden (!)... stb. Hozzáteszem, egyáltalán nem irigykedek, vagyis de. Csakhogy nem rosszallóan, hanem nekik bejött!! Ez klassz!!! Gratula nekik, hajrá mindenki!! Szegediek, húzzátok be fületeket, farkatokat!!!! Inkább meg se szólaljatok!!!!!

  Üdv!!”
 • 21. senkiházi 2009. november 16. 09:50
  „ki az a Janics Natasa?”
 • 20. gróf 2009. november 16. 08:43
  „Azt nem tartom etikusnak, hogy Janics az államtól is kap pénzt az aranyakért, aztán az önkormányzattól is mert büszkék vagyunk rá, majd a pénz mellé lakást is kap a várostól mert nehogy elköltözzön szegény, majd bankhitelt egy étteremre ami sosem fog működni.
  Ha megnyílik már csak nosztalgiából is elmegyek és ígérem nem fogok fanyalogni...esetleg nosztalgiázni.

  A viselkedéséért nem kell bántani, mert gyerek még. Meg ezt engedik meg neki azért csinálja.”
 • 19. kreatív 2009. november 15. 23:02
  „moderálva személyeskedő”
 • 18. tomix 2009. november 15. 18:20
  „moderálva sértő”
 • 17. kreatív 2009. november 15. 11:40
  „S.O.S-IK(e)A!
  Mi a gond?! Mit ér az olimpiai 3 arany, ha az nem magyar??? Mit ér az olimpiai 3 arany, ha az MAGYAR!!!
  -Nem sokat!!! Elfelejtik, elfelejtjük. Mi történt volna ha nincs 3 olimpiai aranyérmünk??? Semmi, semmi , semmi az égvilágon, talán a villanyszámlánk olcsóbb lenne, talán Bárka lenne a Bárka!!!!
  Ki takarítaná fel az Anna fürdő szennyét, ki fogná a kamerát Natasa Janicsra, ki nyomtatná a RÓLA szóló sajtóterméket, ha X.Y-né , egyedül, nettó 90 000 Ft-ért nem nevelne 3 gyereket, akikből akár fürdőalkalmazott, akár kameraman, akár nyomdász válhat. Mi a fontosabb, mi az érétékesebb, mi a szebb, mi az emberibb???!!!!!
  X.Y.-nét a társadalom, kemény napi 18 órai munkájáért nettó 90 000 Ft-tal jutalmazza. Natasa Janicsot...............Ft-al!!! Szánalmas, szégyenletes!!! Látod SOSIKA : ilyen aspektusok is vannak!!!
  Csodálkozol ugye??? Nem kedveli mindenki Natasa Janicsot!!!! Értsd már meg!!!!”
 • 16. sosika 2009. november 14. 21:50
  „kreativ <moderálva személyeskedő>!!értél el valamit 3olimpia bajnok és sokszor világ és europa bajnok...
  szolj ha te is elértél valmit........”
 • 15. kajak 2009. november 14. 21:17
  „10/14! Mi a jó .....-ért írtok olyat, amit azt sem tudtok, hogy hogy volt!? Mellékesen megsúgom, hogy ez az egész nyitvatartási idő után volt (éjszaka)! Szóval egy szavatok sem lehet, hogy nem engedte fürödni a kikapcsólodni vágyókat... az egész környéken nem volt senki, csak a stáb, és semmi nem halladszódott ki!

  12. Miért írtak volna a főzésről? Ennek az újságnak nem kell erről írnia, ha érdekel nézd meg majd a tv-ben, hogy hogy sikerült... én már tudom...”
 • 14. tomix 2009. november 14. 20:00
  „11, 13!

  nagy probléma, a rómaiak nem tudtak fürdeni, meg zabálni a medence szélén 1800-ért”
 • 13. Yossarian 2009. november 14. 17:27
  „elképesztő, hogy mit meg nem engednek egyeseknek. kajakkal bohóckodni a medencében, esteleg csempét leverni, összetörni a Janicsnak szabad???
  békés városlakók nyugalmát, pihenését, kikapcsolódását megzavarni a Janicsnak szabad???
  itt lenne az ideje véget vetni a nyaljunk be mélyen a Janicsnak elnevezésű helyi sportág művelésének.”
 • 12. eva45 2009. november 14. 17:18
  „Főzésről meg nem is írtak az hogy sikerült.
  11. Sokan csak ezért néznek bulváros műsorokat. Ez már olyan megszokás.”
 • 11. nanemaaa 2009. november 14. 16:10
  „Majdnem sikerült leírnom a véleményemet, de a lap frissítése elvitte az egészet.
  A lényeg, hpgy szerintem nem fanyalogni kellene azon, hogy él it Szegeden egy olimpiai és világbajnok sportoló, akit rajtunk kívül az egész világ becsül és tisztel, hanem büszkék lehetnénk rá. Én az vagyok, és remélem, hogy még sokáig szegediként emlegethetjük.
  Az eddigi fanyalgók helyett pedig én kérek elnézést. Pedig nekik kellene, mert ők lesznek azok, akik már fél órával a kezdés előtt oda lesznek szögelve a tv elé, hogy azután másnap jóízűen mocskoljanak mindenkit.”
 • 10. samsungboy 2009. november 14. 14:01
  „Hát Igen!
  A sportoló Janics, egy egész nyitvatartási ciklust megvon a sportolni, pihenni vágyó Szegediektől, mert ő 4 idi...t lát vendégül egy gagyi műsorban. Hurrá!
  Azán lehet sírni a Bánátiéknak, hogy a bevétel meg nem jön, jegyátat kell emelni.

  Gratula!”
 • 9. joy 2009. november 14. 13:57
  „Remélem, a Bárka fönnmarad, mint Nati a vízen!”
 • 8. kreatív 2009. november 14. 11:48
  „A tett jellemez!
  Típusos Natasa Janics magatartás!
  Egy, példaként a fiataloknak szolgáló sportEGYÉNISÉG nem engedhetné meg magának ezt sem, és sok egyéb mást sem!!! Ennél szörnyűbb már csak az lett volna ha börtöntöltelékekkel vacsorázgat!!!!!
  Ja....jut eszembe... itt a vizsgaidőszak!! Mikor tanul Natasa Janics????
  Mindez roppant szánalmas....!!!!!!!
  Suszter,... maradj a kaptafánál!!!!”
 • 7. TrombiFrédi 2009. november 14. 10:49
  „Igazi "élmény lehetett", már csak a hullámfürdő hiányzott!:)”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

December elejére kész a Boldogasszony sugárút

Szeged - Négy hét csúszással december elejére elkészülhet az 1-es villamos új pályája a Hősök kapujától a Szent Ferenc utcáig. Tovább olvasom