Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Elballagtak a radnótisok

Elballagtak a szegedi Radnóti Miklós Gimnázium végzősei. Gál Béla igazgató szerint egy életre meghatározó élmény radnótisnak lenni.
Szerda délután elballagott a szegedi Radnóti Miklós Gimnázium hat végzős osztálya is. A népszerű szegedi iskolában az esőtől tartva a tornacsarnokban tartották a ballagási ünnepséget.

Gál Béla igazgató megköszönte a végzősöknek kiváló eredményeiket, és kifejezte, hogy számára még fontosabb, hogy a négy év alatt a diákok megszerezték a készségeket, amelyekkel csoportosan és önállóan is felelős emberek lehetnek.

Ballagás a Radnótiban - GALÉRIA

- Magam is úgy éreztem mindig, hogy a középiskola az életünk leginkább meghatározó szakasza - mondta Gál Béla igazgató. - Ez most számotokra véget ért, innentől kezdve egyéni felelősségetekre lesz szükség, hogy előre haladjatok.

- Ezeket az éveket nem lehet kitörölni az életetekből. Vagy azért, mert szerelem ért, vagy mert új ismereteket szereztetek, vagy mert egyéniségekkel találkoztatok. És a tanárok sem tudnák kitörölni ezt a négy évet, mindig szívesen látunk majd benneteket az iskolában. Az itt eltöltött évek összekötnek bennünket!

- Radnótisok, tartsunk össze! - mondta zárásul szokásos mondatát Gál Béla igazgató.

A végzős diákok nevében Szalai Anna fejezte ki szeretetét az iskola, a tanárok iránt. Szavai, hogy a tanulás mellett az iskolában mindig tudott nevetni és őszintének lenni, igazi, szívből jövő elismerés volt a Radnóti gimnázium tanári karának.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élményt adni, szeretetet kapni

Adni szeretett volna, de kap is a Bátor Táborban töltött napok alatt Ficzere Nikolett, aki évek óta önkéntesként segíti a súlyosan beteg gyerekeket a gyógyító élménytáborban. Tovább olvasom