Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Eldőlt kik nyertek egy-egy tepsi rétest

Kisorsoltuk a három szerencsés nyertest, akik egy-egy tepsi rétest vehetnek át az V. Dél-Alföldi Rétesfesztiválon. Köztük van?
Arra a kérdésre vártunk választ a mennyei rétesekért, hogy milyen hosszú volt a tavalyi fesztiválon készített óriásrétes? A helyes válasz a 12 méter volt. Nagyon sokan játszottak velünk, a szerencse ezúttal

Kónyáné Berényi Mónika
Hidjapusztay Andor Tibor
Pásztorné Tajti Edit

olvasóinknak kedvezett. Gratulálunk a nyerteseknek, akik a rétest a helyszínen, Mórahalmon, a IV. Dél-alföldi Rétesfesztiválon vehetik át július 12-én szombaton, 15-20 óra között.

Korábban:

Július 4-én, pénteken kezdődik a tíznapos Homokháti Sokadalom elnevezésű rendezvénysorozat Mórahalmon. A tizenegyedik sokadalom mellett július 11. és 13. között ötödik alkalommal rendezik meg a Dél-alföldi Rétesfesztivált.

Nyerjen egy tepsi rétest!
Nyerjen egy tepsi rétest!

Idén is megnyílik a Rétesek Utcája. A tavalyi 60-féle rétesnél szélesebb választékkal, színes programokkal, még több látni- és kóstolnivalóval várják a rétesek szerelmeseit. Pénteken a réteskészítő vállalkozások mesterei mérik össze tudásukat. A közönség péntek déltől kóstolhat.A tavalyi fesztiválon készített óriásrétes kinyúlt a rendezvénysátor ponyvája alól, ám a szervezők ígéretei szerint az idei még hosszabb lesz. A rekordrétessel a mórahalmi ugróköteles csapat versenyzését támogatják. Szombaton a 4 for Dance és Szabó Ádám lép fel Mórahalmon, vasárnap pedig Caramel élő koncertjén szórakozhatnak a réteskedvelők.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új gyártócsarnok Mórahalmon

Új, 1020 négyzetméterrel bővített gyártócsarnokot adtak át pénteken a mórahalmi ipari parkban. Tovább olvasom