Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Élet, esemény az iduson túl

Csongrád megye – Noha a kokárda rányomja a bélyegét – jelentsen ez bármit is – a hétvégére azért lehet még mást is csinálni, mint forradalmazni meg szabadságharcolni.
Szombaton a ligetben rendezik meg a II. Kutyafuttában Napot. Állandó programok: birkaterelés kutyáknak, ingyenes agilityoktatás, gyerekprogramok, kutyasimogató, kvíztesztek ajándékokért, kutyakozmetikai és állatorvosi tanácsadás, ingyenes karomvágás, kutya-örökbefogadás, kutyák kóstoltatása, Butcher’s totó, Butcher’s Kutyajó Játék, információ Szeged látnivalóiról, kutyaiskolai tanácsadás, kutyapszichológiai segítség.
9.00–11.00: gyülekező, regisztráció, nevezés a szépség-, csúnyasági és ügyességi versenyre (nevezési díj: 250 forint), közben hivatalos megnyitó (színpad), a Csibész Kutyaiskola agilitybemutatója a Vigadó melletti fás területen és a színpad előtt, a Buksi Kisállatfarm kutyaiskolájának bemutatója (a színpad előtti bemutatótéren).
11.10–11.25: Birkaterelés kutyáknak, bemutató a fák alatt kialakított terelőrészen, utána ügyességi verseny a bemutatótéren.
12.40–12.50: bemutatkoznak a Tappancs Állatvédő Alapítvány gazdikeresői (színpad), majd az ügyességi verseny eredményhirdetése, tombolasorsolás.
13.00: a Szegedi Kutya Klub és Kutyastrand bemutatója a bemutatótéren.
13.25: szépségverseny.
15.00: A kutyád árulja el a boldogság titkát! – előadó: Putnik-Mayer Yvette, a kutyafuttaban.hu kutyanevelője.
Majd eb-divatbemutató, a szépségverseny eredményhirdetése, tombolasorsolás.
15.55: csúnyasági kutyaverseny.
16.45: bemutatkozik a Tetovált Állatmentők Egyesület, és többek között kihirdetik a csúnyasági verseny eredményét.
A három helyszíni versenyre előnevezni lehet a kapcsolat@kutyafuttaban.hu e-mail címen. A helyszínen 200 forintért tombola vásárolható. A kutyafuttában nap során több időpontban is sorsolnak, összesen 100 ezer forint értékű ajándékot osztanak ki a játékosok között.

Az Agórában szombaton délután négytől a szegedi Bartók Kórus 45 éves jubileumi hangversenyét hallhatják. A Bartók Kórus régi tagjait vezényli: Rozgonyi Éva, a Bartók Kórus örökös karnagya. Közreműködik: a Bartók Béla Női Kar. Vezényel: Ordasi Péter. A belépés díjtalan.

Kisteleken a Tündérkertben, a Tóalj utca 114–116-ban délután kettőtől Tavaszi ajtókopogtatót készíthetnek.

A Kisszínházban péntektől vasárnapig este héttől játsszák. Szombaton délután háromtól a Nagyszínházban pedig a Mária főhadnagy nézhető meg.

Vasárnap Szentesen, a Szent Anna-templomban délután négytől Húsvétváró hangverseny lesz. Közreműködnek: Andor Csilla – ének, Takács Gabriella – fuvola, Nagy János – orgona.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bayer Zsolt: Háborúban állunk

A Klauzál téren tartotta a Fidesz '48-as megemlékezését. Gyimesi László szerint Magyarország jó úton jár, Bayer Zsolt szerint háborúban állunk. Tovább olvasom