Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Életet leheltek a Neptunba, a maradék 47 szakon is elindult a kurzusfelvétel

Az SZTE informatikusai a rendszer fejlesztőivel együttműködve megoldották a problémát, amely 729 hallgatót érintett.
A Neptun rendszerben a tanévkezdés során felmerült problémák nagyobbik részét – együttműködve a fejlesztő SDA Zrt. munkatársaival – az SZTE informatikusainak sikerült megoldaniuk – tudtuk meg az egyetemtől.

Csütörtök reggel 8 órakor azon a 47 szakon is elindulhatott a kurzusfelvétel, ahol erre a hibák miatt korábban nem volt lehetőség. Az érintett 729 hallgatót – akik zöme a BTK-ról és a JGYPK-ról került ki – nem érte hátrány, a határidőt három nappal, szeptember 20-án éjfélig meghosszabbította az SZTE Oktatási Igazgatósága. A kialakult helyzetről és a teendőkről valamennyi érintett hallgató értesítést kapott.

A szakot váltó vagy újra beiratkozó diákok esetében a korábban teljesített tanulmányok elismertetéshez szükséges kreditátvitel nem a jelzett időpontban, hanem csak 8 órával később, csütörtökön 16 órakor tudott elindulni. A rendelkezésre álló időszak – amelyet szintén meghosszabbítottak egy héttel – szeptember 11-éig tart. Az érintett mintegy ezer hallgató a tudnivalókról levelet kapott, a hallgatók beiratkozása zavartalanul folyik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolatalálkozót szervez a Fecske őrs zászlótartója, a bordányi Rákóczi-iskola egykori diákjait várják

Iskolatalálkozót szervez a Fecske őrs zászlótartója, a bordányi Rákóczi-iskola egykori diákjait várják
Iskolatalálkozót szervez a Fecske őrs zászlótartója, a bordányi Rákóczi-iskola egykori diákjait… Tovább olvasom