Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Elfogta a szegedi rendőrség K. K.-t

Szeged - Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság K. K.-t, aki ellen jelentős értékre, csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt volt érvényben elfogatóparancs.
Mint arról korábban beszámoltunk: leitattak és idegnyugtatót helyeztek egy férfi italába, majd elvették több mint 3,5 millió forintját még március 31-én Szegeden.

A feljelentés szerint a sértettnél nagyobb mennyiségű készpénz volt, mivel egy üzlet nem jött össze, így a vételárat visszakapta. Egy alkalmi ismerősével szórakozni indult, melynek során nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. Az este folyamán idegnyugtatót kevertek az italába, így a 25 éves fiatalember védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotba került. Vallomása szerint az átmulatott éjszaka után Hantházán egy szántóföldön tért magához, ahonnan busszal jött vissza Szegedre, de akkor már a nála lévő milliók nélkül.

A Szegedi Rendőrkapitányság néhány nappal később előállította a bűncselekmény egyik gyanúsítottját, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A további aprólékos adatgyűjtés eredményeként az Életvédelmi Alosztály munkatársai megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésében még ketten vettek részt. A csapat 42 éves női tagját a vizsgálók szeptember elején lakásáról állították elő, míg a 48 éves K. K. elfogását rendelték el, mivel ismeretlen helyen tartózkodott.

A gyanúsítottat vasárnap délben a Bakay Nándor utcán vonták közúti igazoltatás alá a rendőrök, miután felismerték, hogy egy Mercedes sofőrje vélhetően a körözött férfi.

K. K. a vallomástételt megtagadta. Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs hadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Olvasóink írták

 • 13. mag 2009. október 13. 09:18
  „kedves drága pralok !! A gádzsokaknak adnikell babb levesst kolbivall tudják meg a adjon istent !! thavesz szaz hej bahh!!”
 • 12. dodó 2009. október 12. 21:08
  „Ismét eltűnt! Talán most...

  Csak találgatok: Kolompár? Kalányos? Kanalas? Ez mind feltevés, de az biztos, hogy KÁTRÁNYOS (helyzetű)!”
 • 11. Balthazar 2009. október 12. 20:33
  „KaKa”
 • 10. micsibucsi 2009. október 12. 20:32
  „Vagy... Kalányos Konrád, Kovács Kálmán, Kolompár Krisztofer, Kanalas Károly, Karalyos Krisztián.....................”
 • 9. bo 2009. október 12. 19:42
  „Kánálás Kórnél?:-)))))”
 • 8. TrombiFrédi 2009. október 12. 18:18
  „Jól jött a zsebpénz a Merdzsohoz, de aki ilyen emberekkel haverkodik, meg is érdemli a sorsát!”
 • 7. joy 2009. október 12. 17:35
  „Elég nagy marha, aki milliókkal mászkál. Arra meg már nincs is nyomdafestéket tűrő kifejezés, hogy leül kocsmázni ekkora manival a zsebében!
  Akik ezrért cigánykodnak, hasonló barmok!”
 • 6. igazságkereső 2009. október 12. 11:08
  „Minden esetre sok esze volt az illetőnek,hiszen minden épeszű ember tudja, hogy ennyi pénzzel mielőbb haza kell menni, ha nincs lehetőség bankban történő elhelyezésre!Nem pedig kocsmába indulni!Nyilván való,hogy kitűnő célpont egy kocsmában, ahol hamar észreveszik a nagy pénzzel rendelkező,inni betérő vendéget és bizony ennek kifosztás a vége! legközelebb valószínű,hogy okosabb lesz Ő is és most köszönje meg a szegedi Rendőrkapitányságnak, hogy elfogták a tettest, akin magánvádas eljárással visszakövetelheti, ha ugyan nem költötte el az egészet a tolvaj!!”
 • 5. lidocain 2009. október 12. 11:06
  „hát onnajd,hogy kiszáátt az okmányirodáná a merdzsóbú intézni a segííjjt...oszt egybű kiszúrták az okos sünök! meg el is kapták hirtelen. tüskére szúrták oszt elszaladtak véle.”
 • 4. favágó 2009. október 12. 10:27
  „Azí nem vót, me´ dízel?:-))))))) Osztán hogyan ismírtík fől? Füstözött üvég mögött?:-))”
 • 3. nanemaaa 2009. október 12. 09:35
  „Már megint ez a rasszizmus.
  Ennyire felfújni egy egyszerű kis gyerekcsínyt. Há nem vót píz benzinre a merdzsóba!”
 • 2. Pinaman 2009. október 12. 09:24
  „Kholompar Klaus”
 • 1. Horton 2009. október 12. 08:05
  „Kár, hogy nincs róla fotó....:(
  " K.K. "=Kolompár Krisztofer?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Főszezonban nincs élet a kiskörúton kívül

Szegeden egymást érik a fesztiválok májustól szeptemberig, és minden évben tovább tartanak. Tovább olvasom