Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Elfogta egy idős szegedi asszony kirablóit a rendőrség

Elfogott a rendőrség két szegedi férfit, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős helybéli nőt, súlyos sérüléseket okozva a 75 éves asszonynak.
A szegedi klinika egyik orvosa jelentette be a rendőrségen január 5-én, hogy súlyos sérülésekkel beszállítottak hozzájuk egy idős nőt, akit elmondása szerint két férfi bántalmazott. A rendőrök az adatgyűjtést követően két szegedi férfit állítottak elő.
 


A megalapozott gyanú szerint a 21 éves Sz. Roland és a 20 éves F. Péter támadta meg az idős asszonyt. Elmondták, követték az áldozatot, hogy egy alkalmas helyen elvegyék a táskáját. Egy kapualjba befordulva végül rátámadtak, és mivel az asszony nem akarta elengedni a táskát, a földre esve dulakodni kezdtek vele. A támadók végül megszerezték a táskát, egyebek mellett 9 ezer forinttal és egy mobiltelefonnal távoztak. A férfiak ellen - őrizetbe vételük mellett - rablás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatásukat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél évszázada vágják a hajat

Fél évszázada vágják a hajat
Több mint fél évszázada vágja a mórahalmiak és a környékbeliek haját Kószó Imréné Jucó, Mígh Józsefné Kati és Mészáros József. Tovább olvasom