Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 21°C | 29°C Még több cikk.

Elkóborolt egy medence a szegedi belvárosban

Elkóborolt egy medence a szegedi belvárosbanFelfújt, árva medence fogadta egy hajnalon a Tisza Lajos körúton kódorgókat. FOTÓ: Balázs Dávid
Bűvölten állt az utca - írta Tóth Árpád Körúti hajnal című híres versében, bár a költő a szegedihez hasonló esettel nemigen találkozhatott. A múlt héten ugyanis az úttest közepén - legalább nem a buszsávban - egy felfújható medence árválkodott az SZTK és a Tisza Lajos körúti parkolóház között. Hajnali 4 órakor fogadta ez a látvány a buliból érkező egyetmistát, Balázs Dávidot.
– Először néztem, hogy kerülgetik az autók, majd lehoztam az útról. Azután visszavittem egy pillanatra a medencét és lefotóztam. Csak koszos volt, de hibátlannak tűnt: hát fogtam és hazahoztam. Most is a  szekrényemben van, jó lesz az még – mondta az új tulaja.

Azt is megtudtuk: nem elég, hogy valakik a hurcolászásával foglalatoskodtak a hideg márciusi éjszakán, még a felfújásával is bajlódtak, pedig, ahogy olvasónk, Ötvös Csanád mondta: nincs még szezon.

Mások is keresték a magyarázatot, hogy fény derüljön a kóbor medence történetére. Jácint Roland úgy véli, a rapper 50 Cent új jakuzzis klipjét forgathatták az út közepén, más szerint valami laza after partyból szabadulhatott el. Az biztos, sör, pezsgő vagy gumihal nem maradt az alján, és új tulajdonosa szekrényében már a forgalmat sem zavarja.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi az ország legjobb mobilalkalmazás-ötlete

Szegedi az ország legjobb mobilalkalmazás-ötlete
Szeged - A tanulást segítő mobilalkalmazást talált ki Zalányi Tamás - ötletével egyhetes oslói… Tovább olvasom