Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Elmarad az ifjúságpolitikai beszélgetés

Szeged - A Jobbik Szegedi Ifjúsági Tagozata január 17-én ifjúságpolitikai kerekasztaltal-beszélgetésre hívta a pártok ifjúsági tagozatainak vezetőit, de a megadott határidőig egyik párt sem reagált.
Böjthe Sándor, a tagozat elnöke sajtótájékoztatón közölte: sajnálják, hogy a Fidelitas nem akar egy ilyen beszélgetés szereplője lenni, mert ők állandóan hangoztatják, milyen sokat tettek a fiatalokért. Miként akarják a fiatalokat munkahelyekhez segíteni? Miután 45 ezer fiatalt elriasztottak a felsőoktatásba való jelentkezéstől, miként próbálják visszacsalogatni őket? - ezekre is kíváncsiak. Gyurcsánynak és Bajnainak azt üzenik, hogy az "el lehet innen menni" politikával ide sem kell jönni. A Jobbik március 6-án 17 órától a szegedi irodájában fogadja Farkas Gergelyt, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának országos elnökét, aki lakossági fórumon ismerteti a párt ifjúságpolitikáját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őszöd-ügy: nyilvánosságot akar Szabó Bálint

Hét hónappal a Heti Válaszban megjelent interjú után Szili Katalin a szegedi törvényszéken személyiségi jogi pert indított Szabó Bálint ellen: 2,5 millió Forint nem vagyoni kártérítést követelve. Tovább olvasom