Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

Elsodorta a motorost, majd továbbhajtott

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett Simson Schwalbe segédmotoros kerékpárjával közlekedett Szegeden, a Kálvária sugárúton Baja irányába 2016. február 2-án 18 óra körüli időben. A motorkerékpáros mögött haladó, ismeretlen gyártmányú és típusú személygépkocsi vezetője a Kálvária sugárút 38. szám előtt a motoros előzésébe kezdett, melynek során elsodorta a sértettet. Az ütközést követően a gépkocsi sofőrje megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben a motoros nem sérült meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a szemtanúk, illetve az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közöttünk élnek a szörny szülők

Közöttünk élnek a szörny szülők
Olvasóink szerint nem emberek azok a szülők, akik a kihűlt házban hagyták 9 gyermeküket. Tovább olvasom