Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 15°C Még több cikk.

Elszabadult két ló egy szeged-baktói lovardából

Szeged - A két ló az elkerített lovarda nyitott kapuján jutott ki. Az állatokat sikerült befogni, senki nem sérült meg.
Két ló szabadult el egy szeged-baktói lovardából szerdán, az egyik állat hátán egy lovagolni tanuló gyermek ült; a lovakat sikerült befogni, senki nem sérült meg – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tuczakov Szilvána elmondta, hogy az állatokat egy éles, durranó hang ijesztette meg őket. A lovak egyikén épp egy gyermek ült, akit az oktató lovagolni tanított. Amikor a megrémült állatok elindultak, a gyermek leesett, de szerencsére nem sérült meg - tette hozzá a szóvivő.

A két ló az elkerített lovarda nyitott kapuján jutott ki. Baktón és Felsővároson látták őket ügetni, több bejelentés is érkezett a rendőrség ügyeletére, így a járőrök is a helyszínre indultak. Közben két gépkocsivezetőnek sikerült a Bika tó és a Tölgyfa utca közötti földúton két oldalról elzárni az utat az akkorra már kifáradt állatok előtt. Az egyik járművezető megfogta a lovak kantárját, közben telefonált a rendőrség ügyeletére. Épp ekkorra értek oda a járőrök is. Időközben az értesített tulajdonos is a helyszínre sietett, aki visszavezette az elszabadult állatokat – közölte a rendőrségi szóvivő.

Olvasóink írták

  • 1. tom_peris 2012. március 08. 01:32
    „városnéző pacik...
    remélhetőleg senkinek se volt tul nagy a trauma... sem annak aki lesett sem a táltos paripáknak...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kamionok miatt repedeznek a házak Dócon?

Lakossági fórumon egyeztetett szerdán a dóci Ferropharma és a Karotin Kft. ügyvezető igazgatója a Rózsa Ferenc utca lakóival, akik a kamionforgalmat okolják az érintett útszakasz és házaik állagromlása miatt. Tovább olvasom