Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Eltérő igények: tíz kiló jég és talpmasszázs a fellépőknek

Szeged - Tíz kiló jég, hűtött italok, teljes DJ-felszerelés – többek között ezeket kérték a szerdán kezdődő Déja Vu fesztivál fellépői. Olyan sztár is akadt, aki szegedi városnézés mellé magyaros ételkóstolót kíván.
Ma este a Scooter húszéves jubileumi koncertjével kezdődik a második Déja Vu nosztalgiafesztivál a szegedi Postás-sporttelepen. A világszerte több mint harmincmillió albumot eladott zenekar második alkalommal jár Szegeden. 2010-ben a SZIN-en koncerteztek.

Arról, hogy Scooterék milyen különleges igénnyel álltak elő, nincsenek információink. A szervezők neveket ugyanis nem árulhattak el, hiszen a különleges kérések a sztárokkal kötött szerződések részei.

A zenekarok menedzsmentjétől kapott úgynevezett riderben, vagyis kívánságlistában nemcsak az szerepel, hogy milyen színpadképpel, hang-, fény- és látványtechnikával dolgoznak a sztárok, de az is megtalálható benne, hogy mit szeretnének az öltözőjükben látni, amikor megérkeznek.

Idén az egyik fellépőnél az volt a legfontosabb, hogy mit nem szeretne: kikötötte, hogy neonfény semmiképpen sem zavarhatja. Ezt a menedzser ellenőrzi a sztárok érkezése előtt.

Egy másik fellépő hűtött italokat és tíz kiló jeget kért. Egy másik csapat teljes DJ-felszerelést szeretne látni az öltözőben, hiszen, mint írják, ők a fellépés előtt ráhangolódnak, felkészülnek a bulira, ami után pedig talpmasszázst kérnek.

A szervezők számára külön öröm, ha valamelyik sztár meg akarja ismerni Szegedet és a magyar konyhát. Idén az egyik külföldi fellépő városnézést iktat a programjába, és a fesztivál helyszínén magyaros ételekből kér kóstolót.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanulóvezetők aranyköpései: egyesben már tudok tolatni!

A tanulóvezetők aranyköpéseit gyűjtötte egy csokorba az egyik szegedi autósiskola a weboldalán. Tovább olvasom