Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Erdélyi Mónikáról leperegnek az őt ért támadások

Szeged - Nyolc éve vezetek egy sikeres műsort, természetes, hogy vannak irigyeim – mondta lapunknak Erdélyi Mónika, aki úgy gondolja: a problémák kimondása fél siker.
Több mint 300 ezren nézték hétfőn egy szerelmi háromszög szegedi szereplőinek tisztázó beszélgetését, néhány nappal korábban pedig 250 ezren figyelték, ahogy az ugyancsak szegedi Szilágyi Zsolt megkéri 17 évvel fiatalabb párja kezét. (A nézettségi adatok a 18 és 49 év közötti korosztályra vonatkoznak.) Az ország legnépszerűbb napi talkshow-ja 1500 adáson van túl, de Erdélyi Mónika még mindig jól veszi az akadályokat.

Támadták azzal, hogy aki maga is magánéleti problémákkal küzd (Mónika szakított kislánya, Olívia édesapjával), nem lehet hiteles egy ilyen típusú műsorban. Mit válaszol erre a felvetésre? – kérdeztük az RTL Klub műsorvezetőjét.

– Lepereg rólam. Nyolc éve vezetek egy sikeres műsort, természetes, hogy vannak irigyeim, akik megpróbálnak lejáratni. Igen, vannak magánéleti problémáim, nem vagyok különleges csodalény. Akkor lennék hiteltelen, ha valami vízen járó gurunak mondanám magam. A számok mindenesetre minket igazolnak: túl 1500 adáson az emberek túlnyomó többsége még mindig a mi műsorunkat választja délutánonként.

Erdélyi Mónika szerint ha valaki kimondja a problémáit, azzal megtette a megoldás felé vezető út felét. Fotó: RTL Klub
Erdélyi Mónika szerint ha valaki kimondja a problémáit, azzal megtette a megoldás felé vezető út felét. Fotó: RTL Klub

A show nyolc éve alatt megismert életek közül a műsorvezetőt a nehéz sorsú gyerekek történetei érintették meg leginkább. Előfordult az is, hogy zavarba jött: – Egy idő után az ember hozzászokik a furcsaságokhoz, de néha váratlanul olyan indulatosan reagálnak egymásra a vendégek, hogy én is tehetetlenül állok előtte. Előfordul, hogy a biztonsági őröknek kell szétválasztani őket. Én ezt nem szeretem, szerintem a konfliktusokat beszélgetve lehet megoldani.

Mónika úgy gondolja: ha valaki kimondja a problémáit, azzal megtette a megoldás felé vezető út felét. Az emberekben működik a „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" effektus, a vendégeknek olykor biztatást ad a stúdió közönségének reakciója is.
A magánéletben is fordulnak hozzá tanácsért, ilyenkor barátként és nem lélekbúvárként reagál. Nem tartom magam csodatevőnek – jelentette ki.

Az ételek lelke

A műsorvezetőt a Vacsoracsatában is láthatták a nézők, ahol főzés közben beszélt az ételekhez. „Azt mondják, a tárgyaknak is van lelkük, akkor egy finom ételnek biztosan nagy lelke lehet. Azt pedig ápolni kell!" – indokolta a sajátos módszert.

Olvasóink írták

 • 12. waterbear 2009. március 31. 16:53
  „IVY kimondottan igazad van, ahogy előadta magát, a szerepét egy kapcsolatban... hát ha az én feleségem lenne, rúgtam volna vele olyan tizenegyest, hogy nem pattan le csak Jászberénynél...”
 • 11. IVY 2009. március 31. 08:36
  „Az egész nő egy "fostalicska".
  Nézd csak meg. Még egy pasit sem képes megtartani maga mellett.”
 • 10. Madzsar 2009. március 30. 16:56
  „Ez is csak egyfajta prostitúció. :-) Befekszel a médiának, aztán műsor után rókázol egyet, majd hazamész a gyerekeidhez mesét olvasni és másnap kirándulni is mentek... Attól, hogy Mónika ilyen fostalicska műsort vezet, még nem biztos, hogy ő maga is az. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! ;-)”
 • 9. zenga 2009. március 29. 22:22
  „a műsor nagyon gáz... én nem adnám hozzá a nevem, az arcom végképp nem”
 • 8. török 2009. március 29. 13:30
  „Sikeresnek tartja? Hahó, Mónikám, nem csak a nézettség számít, hanem a nézőknek nyújtott érték is.

  Ráadásul mi az, hogy lélekbúvár? Lélekbúvárnak nevezhető egy egyszerű műsorvezető, aki fel tud olvasni kérdéseket? Szánalmas.

  Én betiltanám, főleg délután, amikor gyerekek is nézhetik. Rakják éjjel kettőre. Utálom az RTL-t, monnyon le. :)”
 • 7. IVY 2009. március 29. 11:22
  „Egy pesti rokonom évekkel ezelőtt, társasúton járt, ahol Mónika is lebzselt.
  Már két nappal az érkezés után elküldték a többiek a jóédes@nyjába, mert ugráltatta volna a csoportot úgy, ahogy ő fügyül.....!”
 • 6. andrisne 2009. március 29. 09:50
  „Yucca!
  Hú,de rég láttam a Jerry Spingert,pedig régen nagyon szerettem.Egyébként igazad van,nemcsak a gyerekekre káros!”
 • 5. Yucca 2009. március 29. 09:45
  „Nemcsak a gyerekekre káros, szerintem mindenkire! Azokra főleg, akik megerősítést kapnak, hogy rossz, hiányos fogazattal is lehet sikeres életet élni.
  Egyébként néha belenézegetek a Jerry Springer show-ba, -- hát ami ott megy, ahhoz képest Mónikáé ártatlan kis óvodai játék.”
 • 4. andrisne 2009. március 29. 07:00
  „Szegény túl okosnak tartja magát,pedig nem az!!!!!Nagyon nem szeretem ahogy osztja az észt!Mondjuk egyre ritkábban látom,igyekszem kerülni a csatornát,ha az ő műsora megy.Még igy is néha belefutok egy-egy ajánlóba,sajnos.A gyerekekre meg szerintem kifejezetten káros!!!!!!!!”
 • 3. bambinaXX 2009. március 29. 06:13
  „gáz gáz gáz..
  De az is, hogy nézik!!!!!”
 • 2. szegfu98 2009. március 29. 00:42
  „EZ SE MOSTANI KÉP RÓLA!”
 • 1. waterbear 2009. március 28. 18:47
  „A kedves Mónikáról az intelligencia is lepereg.... nem sok, valamit is magára adó Nő vezetne ilyen műsort....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szélsőségektől mentes közbiztonság

Szeged - Lukács János megyei rendőrfőkapitányt is bosszantják a bombariadók, de a rendőrség nem hagyhatja figyelmen kívül a fenyegetéseket. Tovább olvasom