Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Eredményhirdetés az állatszépségversenyen

Végéhez érkezett a delmagyar.hu állatszépségversenye. Köszönjük a rengeteg beküldött képet, a szavazatokat!

Véget ért az állatszépségversenyünk szavazási szakasza is: több mint ezer kedvenc képét, videóját küldték be látogatóink. Köszönjük! Ebben az évben lehetőség volt a képeket a Facebook-on is megosztani, lájkolni. Sok versenyzőnk élt is ezzel a lehetőséggel, sikeresen aktivizálták az ismerősöket, barátokat.

A szerencsés nyerteseken kívül nagyon sok cuki, szellemes, vicces, egyszerűen szép, vagy megható képet kaptunk, érdemes végignézni a különböző kategóriákat www.delmagyar.hu/allatszepsegverseny linken.

Természetesen mindegyikünknek a saját kis kedvence a legszebb, legaranyosabb, de nézzük, hogy kik kapták a legtöbb szavazatot.

Lássuk a nyerteseket!

KÖLYÖK KUTYÁK

Első helyezett

Morriss a komisz:-) 14,18%-os szavazati aránnyal

(Chuck) Morris születésnapját 2011.nov.25-re datálta az Illatos úti menhely (Bp), mivel 2012.jan.9-én adták be 3 másik tesójával, valószínűsíthetően egy túlszaporulat eredményeként. Szerencsésen csak

(Chuck) Morris születésnapját 2011. november 25-re datálta az Illatos úti menhely (Bp), mivel 2012. január 9-én adták be három másik tesójával, valószínűsíthetően egy túlszaporulat eredményeként. Szerencsésen csak 2 napot kellett a menhelyen töltenie, jött az ideiglenes gazdi, aki kimentette, majd én, aki az egyik közösségi portálon első látásra szerelembe estem a fotójával :) 2012. január 20. óta a mi családunk díszes tagja :) Morris-szal úton-útfélen megállítanak séta közben, "jaj, hadd simizzem meg" felkiáltásokkal :) Egy igazi kópé, minden "ingyen" simit be is gyűjt :)Második helyezett

Tacsi nézés bevetve:) 13,96%-os szavazati aránnyal

Egy gyönyörű, napfényes tavaszi napon kedvenc csontomat rágcsálva...idilli:)


Harmadik helyezett

Arthur a hóban 5,34%-os szavazati aránnyal

Arthur, puli kutyus a nagy hóban.

FELNŐTT KUTYÁK

Első helyezett

Báróka 8,32%-os szavazati aránnyal

Báró vagyok, egy nagyon jó és szófogadó kutyus, aki gazdám törődését, végtelen türelmét, és szeretetét azzal hálálom meg, hogy parancsait, kéréseit maradéktalanul teljesítem, természetesen kicsiny csínyek is beleférnek a dologba.


Második helyezett

Zara 6.0%-os szavazati aránnyal

Nem blöfföltem, láthatod!

Harmadik helyezett

Szofi 5,89%-os szavazati aránnyal

Pihenek, de figyelek...

CICÁK

Első helyezett

A főnök 10,46%-os szavazati aránnyal

Mircike egy talált cica, aki már lassan 4 éve teszi feledhetetlenné mindennapjainkat!

Második helyezett

Christian Dior 6,69%-os szavazati aránnyal

Nem akarok felkelni


Harmadik helyezett

Hógolyó 3,43%-os szavazati aránnyal

Hógolyót 10 éve nevelem, talált, befogadott cica. Elütve találtuk a Mars térnél, hirdetésben kerestük gazdáját, de őt nem kereste senki. Kicsit makacs, öntörvényű, de szépségével mindenért kárpótol! Keveset mosakszik sokat beszél! Néha velem jön és belekontárkodik a vezetésbe. Lusta szobacica, kivéve éjjel, mert szeret játszani a szekrény tetején! :-)

KIS-ÉS EGZOTIKUS ÁLLATOK

Első helyezett

Benji 20,51%-os szavazati aránnyal

1 éves malac leány vagyok, aki nagyon élvezi a gazda szeretetét. Néha orrozunk, amikor összedugjuk az orrunkat, ami végtelen melegséget áraszt gazda és én köztem.

Második helyezett

Művész, Hajó Adriennel 19,59%-os szavazati aránnyal

Művész, 6 éves magyar félvér fajtájú, sárga herélt. Díjugratásban a zsombói Equitania LC színeiben kezdett versenyezni. B1 kategória (100 cm) stílusversenyében többször volt helyezett. Munkánkat Réti Dávid (edző) segíti aki maga is eredményes versenyző. Dáviddal a tavalyi évben második helyezést el a korosztályos minősítő versenyen 5 éves kategóriában és sikeresen szerepelt B2 kategóriában. Az idei évben is folytatódik a közös munka 100 ill. 110 cm-en fog versenyezni edzőmmel 120-125 cm-en illetve korosztályos minősítő versenyeken is szerepelni fog 6 éves lovak kategóriában. Reméljük eredményesen, hogy megszerezhesse a részvételt az ősszel Mezőhegyesen megrendezésre kerülő tenyészversenyen.


Harmadik helyezett

Füge 5,51%-os szavazati aránnyal

 

Vicces állatvideók

Első helyezett


Második helyezett Harmadik helyezett


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pető-szobor: a mű elkészült, de még nincs meg a helye

Kalmár Márton öt hétig volt Isten kötényében, s tért vissza a halál torkából. Tovább olvasom