Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Erős szerdája volt a megyei rendőröknek

A szegedi Kálvária téren egy zavart férfi csuklóján kórházi karszalaggal egy vékony pólóban sétálgatott - egy eset a hatból, amikor a rendőrök segítettek.
2013. december 18-án 10 óra 50 perckor egy állampolgár hívta a rendőrség segélyhívószámát és bejelentette, hogy a szegedi Kálvária téren egy zavart férfi csuklóján kórházi karszalaggal egy vékony pólóban sétálgat az utcán. A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínre érve megállapították, hogy a 63 éves férfi engedély nélkül távozott az egyik szegedi kórházból, ezért a rendőrök további ellátásra visszavitték.

2013. december 18-án 12 óra 30 perckor a szegedi Vitéz utcából jelentette be egy nő, hogy ismerősével már napok óta nem tudja felvenni a kapcsolatot. A Készenléti Rendőrség Szegedre, megerősítő közterületi szolgálatra vezényelt járőrei halk nyöszörgést hallottak a lakásból, ezért bementek az 59 éves asszonyhoz, aki a földön feküdt és nem tudott felkelni. Az egyenruhások mentőt hívtak a nőhöz, akik kórházba vitték.

2013. december 18-án 14 óra 15 perckor egy férfi jelentette be, hogy nem tud bejutni 92 éves édesanyjához Makón, mivel a zárban belülről benne maradt a kulcs, a csengetésre pedig nem reagál. A Makói Rendőrkapitányság járőrei lakatost kértek a biztonsági zárral ellátott ajtó kinyitásához. Miután sikerült bejutni a lakásba, a rendőrök az egyik szobában a földön fekve találták meg az idős asszonyt, akivel nem tudtak kommunikálni. A mentők kórházba vitték.

2013. december 18-án a 18 óra 45 perckor a Csongrádi Rendőrkapitányság kisréti körzeti megbízottja figyelt fel a Szőlőhegyi utcában egy nőre, aki éppen akkor kelt fel a földről, de azonnal el is esett. A rendőr megkérdezte a nőt, hogy szüksége van-e segítségre, de az 53 éves asszony erre kiabálni kezdett az egyenruhással és agresszívan lépett fel vele szemben. A körzeti megbízott megfékezte az asszonyt, majd mentőt hívott hozzá, akik kórházba vitték.

2013. december 18-án 20 óra 45 perckor a hódmezővásárhelyi Bajza utcából érkezett lakossági bejelentés. Ott egy erősen ittas állapotban lévő férfi feküdt a padon, akit többen álltak körbe. Az 50 éves ember nem tudott hazamenni, ezért a hideg idő miatt a rendőrök édesanyjához vitték.

2013. december 18-án 23 órakor lakossági bejelentés érkezett arról, hogy Szegeden a Szentháromság utcában egy hajléktalan a földön fekszik. A 64 éves férfi nem tudott hová menni, ezért idős korára és a hideg időre tekintettel a rendőrök a Máltai Szeretetszolgálat éjszakai melegedőjében helyezték el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedvezményes karácsonyi fürdőzés Szegeden

A korábbi évek hagyományait folytatva az idén is karácsonyi fürdőzésre várják a vendégeket a szegedi… Tovább olvasom