Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Erőszakos születésnap: buliból törte be kővel az ablakot az utcán

Ablakot tört, kukákat borított fel az a 17 éves kübekházi fiú, aki születésnapot "ünnepelt" Szegeden.
Születésnapot jött ünnepelni Szegedre az a 17 éves kübekházi lakos, aki néhány órával később jogellenes cselekménye miatt a Szegedi Rendőrkapitányság előállító helyiségében találta magát.

A gyanúsított barátaival 2013. október 28-án az esti órákban Szegeden a Jósika utcában sétált, amikor egy követ vett a kezébe és betörte vele az egyik lakóház ablakát, majd az utcán lévő két hulladékgyűjtőt is felrúgta. Az agresszív magatartást tanúsító fiatal elmenekült a helyszínről, de a szegedi járőrök a Mars téren elfogták és előállították őt a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a terhelt elmondta a rendőröknek, hogy „buliból" követte el tettét, de már nagyon megbánta.

A 17 éves gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett - garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 9. Ferrer 2013. október 29. 20:48
  „1. vakanyad
  Erről szólnak a mai felnőttek.
  Kocsma kocsma hátán,dolgozzon aki szegény, a segély eltart.A kereskedelmi rádiók egész nap a buli helyeket kürtölik,melózni egyik sem akar,délig alszanak,utána irány a haveri kör,a feleségek is szégyenlik az ilyen selejt,semmire sem jó,munkakerülő ficsúrokat,de inkább pénzelik őket,ne hogy fényderüljön selejt férjuraikra.

  Na, ennél nem kisebb baromságot sikerült idehánynod...”
 • 8. v.imre 2013. október 29. 17:24
  „A folyamatos heccek... Mióta szabad világban élünk, végig Szőregtől Újszegedig minden évben folyamatosan akadnak ilyen magukkal valami hasznosat tenni képtelen ifjú titánok, akik rátekerik az autóbusz megálló táblákat a tartó oszlopokra, az úttesten törik szét a kiürült alkoholos üvegeiket, vagy alkalmanként kirúgják a buszvárók üvegeit...”
 • 7. Zotya100 2013. október 29. 16:45
  „Imádom ezt a "már nagyon megbánta" szöveget! Mi mást mondana? Hogy alig várja, hogy újra ilyet csináljon?”
 • 6. dilidoki 2013. október 29. 12:05
  „Kőbányába vele. Ott láthatna annyi követ, hogy életében nem akarna többet kézbe fogni.”
 • 5. pachakuti 2013. október 29. 10:29
  „Kimaradt, hogy kinek a születésnapját ünnepelték, pedig fontos lenne, hátha enyhítő körülmény lehetne a drákói, elrettentő erejű ítéleteket hozó, a fiatalokra utazó kőszívű bíróság előtt.”
 • 4. Vandorr 2013. október 29. 10:23
  „Fiatalság, bolondság.”
 • 3. Pirát 2013. október 29. 10:03
  „a hormonok tombolnak - izom feszül(ha van) - az agy pihen...”
 • 2. zsuzsmo 2013. október 29. 09:54
  „Ugyanmár, ilyesmi előfordult régebben is...”
 • 1. vakanyad 2013. október 29. 09:49
  „Erről szól a mai fiatalság.
  Buli buli hátán,dolgozzon aki szegény,apám-anyám eltart.A kereskedelmi rádiók egész nap a buli helyeket kürtölik,melózni egyik sem akar,délig alszanak,utána irány a haveri kör,a szülők is szégyenlik az ilyen selejt,semmire sem jó,munkakerülő ficsúrokat,de inkább pénzelik őket,ne hogy fényderüljön selejt csemetéikre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A földön maradt a színház szerelmese

Csak egyetemi évei alatt és gyermekei születésekor hagyott ki néhány évet a szegedi Molnár Sándor, aki 51 évvel ezelőtt, 1962 szeptemberében vette meg első bérletét a Szegedi Nemzeti Színházba. Tovább olvasom