Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

Eszelős ruhákkal vakít Diana a szegedi Grand Caféban

Szeged - Orosz Diana szeretettel vár minden divatrajongót első kiállításának megnyitójára, ma este 19 órára a szegedi Grand Café mozitermébe.
– Boldog voltam, hogy sikerült elkészíteni, mert amikor hozzáfogtunk, lehetetlennek tűnt, hogy ezekből az apró tükördarabokból valaha hordható ruha lesz – emlékszik vissza Orosz Diana a Nylon grouposokkal együtt készített üvegruha tervezésére. Utóbbi formáció – Eke Angéla és Márkus Sándor színművész – munkáit az egyik népszerű televíziós tehetségkutató műsorban ismerhette meg a közönség. Az üvegruha ötlete pedig Puskás Peti énekestől származik.
 
Tükörruhát visel Eke Angéla és Márkus Sándor a budapesti Sziget fesztiválon.
Tükörruhát visel Eke Angéla és Márkus Sándor a budapesti Sziget fesztiválon.

– Diszkógömbruhát szeretett volna, és ez sült ki belőle. A kedvencem! Szuper volt látni, ahogy az első "bevetésen" – Petiék a lemezbemutató koncertjükön viselték – visszaverte a fényt, ezáltal bevilágította a teret – meséli Diana. Öt-hat éve foglalkozik fellépő- és egyéb ruhák készítésével, mostanában azon dolgozik, hogy különböző tárgyakból – blokkokból, masnikból, gombokból és tortaalátétekből készítsen extravagáns, de viselhető ruhadarabokat. Elárulta: "elvarázsolta" a színházi légkör, nagy álma, hogy jelmeztervezőnek tanulhasson.

Orosz Diana szeretettel vár minden divatrajongót első kiállításának megnyitójára, ma este 19 órára a szegedi Grand Café mozitermébe. A bemutató 19.30-tól kezdődik. Csorba Kata és Bánvölgyi Tamás színművész viseli majd Diana kollekciójának egy-egy darabját. Hogy pontosan mibe bújtatja őket a formabontó tervező, az legyen meglepetés! 22 órától pedig Pozvakowski, majd Perihelion koncertjén bulizhatnak a rock-, illetve metálzene rajongói.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mutassa meg Ön is, milyen jó KRESZ-ből: játsszon a Délmagyarország és a CSMRFK nyereményeiért!

Mutassa meg Ön is, milyen jó KRESZ-ből: játsszon a Délmagyarország és a CSMRFK nyereményeiért!
5 kép és egy bónusz: mindössze ennyi feladványt kell helyesen megoldania, és megnyerheti a Csongrád… Tovább olvasom