Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Év végi koccintás a szegedi tűzoltóságon

Év végi koccintás a szegedi tűzoltóságon

Szeged - Az év utolsó napján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának szolgálatvezetője találkozott a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a szolgálatban lévő állománnyal, és megköszönte egész éves munkájukat.

Horváth Attila - Délmagyarország napilap - 2012.12.31. 16:15
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának szolgálatvezetője találkozott a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a szolgálatban lévő állománnyal az év utolsó napjának délutánján. Az éves beszámolóval egybekötött tárlatvezetésen Mecsei Judit tűzoltó ezredes megtekintette az idén épült egészségügyi központot és az oktatásra szánt termeket is. Szatmári Imre tűzoltó ezredes, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elmondta, mozgalmas évet tudhat maga mögött az igazgatóság, hiszen az egészségügyi és oktatási központ megnyitása mellett meghaladta a két és fél ezret a beavatkozások száma, amely főként a tavaszi és nyári szárazság miatt kialakult vegetációs tüzeknek köszönhető.  A találkozó végén a katasztrófavédelem valamennyi jelen lévő munkatársa koccintott az új esztendőre, Mecsei Judit azt kívánta, szegedi kollégái minél több időt tölthessenek a Napos utcai parancsnokságon 2013-ban. Azaz, ne legyen sokon riasztásuk. A poharakba természetesen nem alkoholos, hanem gyerekpezsgőt töltöttek, hiszen az évnek igen, de a szolgálatnak nem lett vége.

Év végi koccintás a szegedi tűzoltóságon. Fotó: Frank Yvette (galéria)
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 4. csakhogy 2013.01.04. 11:17

de legalább az övékét megköszönték.

Moderálásra küldöm 3. Kritikus 2013.01.01. 17:59

... hát az!

Moderálásra küldöm 2. Luckylaci 2013.01.01. 12:49

Nem alszik....röhög! :-)
Már megbocsájtassék nekem, de a képek alapján úgy tűnik,hogy egy nagyon fontos szolgálat nagyon fontos vezetője úgy jár-kel a laktanyában, mint aki először jár azok között akiket és akiknek a munkáját ellenőrzi illetve abban hibát keres! Lehetett volna a cím pl: Mikor a farok csóválja.....

Moderálásra küldöm 1. pardon 2013.01.01. 10:51

pifu ne aludj!!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...