Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Év végi koccintás a szegedi tűzoltóságon

Szeged - Az év utolsó napján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának szolgálatvezetője találkozott a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a szolgálatban lévő állománnyal, és megköszönte egész éves munkájukat.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Ellenőrzési Szolgálatának szolgálatvezetője találkozott a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon a szolgálatban lévő állománnyal az év utolsó napjának délutánján. Az éves beszámolóval egybekötött tárlatvezetésen Mecsei Judit tűzoltó ezredes megtekintette az idén épült egészségügyi központot és az oktatásra szánt termeket is. Szatmári Imre tűzoltó ezredes, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elmondta, mozgalmas évet tudhat maga mögött az igazgatóság, hiszen az egészségügyi és oktatási központ megnyitása mellett meghaladta a két és fél ezret a beavatkozások száma, amely főként a tavaszi és nyári szárazság miatt kialakult vegetációs tüzeknek köszönhető.  A találkozó végén a katasztrófavédelem valamennyi jelen lévő munkatársa koccintott az új esztendőre, Mecsei Judit azt kívánta, szegedi kollégái minél több időt tölthessenek a Napos utcai parancsnokságon 2013-ban. Azaz, ne legyen sokon riasztásuk. A poharakba természetesen nem alkoholos, hanem gyerekpezsgőt töltöttek, hiszen az évnek igen, de a szolgálatnak nem lett vége.

Év végi koccintás a szegedi tűzoltóságon. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Olvasóink írták

 • 4. csakhogy 2013. január 04. 11:17
  „de legalább az övékét megköszönték.”
 • 3. Kritikus 2013. január 01. 17:59
  „... hát az!”
 • 2. Luckylaci 2013. január 01. 12:49
  „Nem alszik....röhög! :-)
  Már megbocsájtassék nekem, de a képek alapján úgy tűnik,hogy egy nagyon fontos szolgálat nagyon fontos vezetője úgy jár-kel a laktanyában, mint aki először jár azok között akiket és akiknek a munkáját ellenőrzi illetve abban hibát keres! Lehetett volna a cím pl: Mikor a farok csóválja.....”
 • 1. pardon 2013. január 01. 10:51
  „pifu ne aludj!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöld ház Tiszaszigeten

A Tiszaszigetért Alapítvány évek óta elkötelezett híve a fenntartható életmód népszerűsítésének, és ehhez minden olyan eszközt megragad, amely a helyi és térségi lakosság szemléletformálását eredményezi. Tovább olvasom