Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Extrém esküvői kérések: Zorán énekelt a ceremónián

Szeged - Előfordul, hogy színes homokot öntenek össze a párok gyertyagyújtás helyett az anyakönyvezető előtt, vagy R&B-számra vonultatják fel a koszorúslányokat. A szegedi esküvőszervezőt, Pleskó-Almási Anitát érdekes kívánságokról kérdeztük.
Az esküvőszervezők minden szezonban találkoznak olyan extrém kívánságokkal, amelyeket addig egyetlen pár sem igényelt. A szegedi Pleskó-Almási Anita elsőként azt említette meg, hogy egyre többen öntenek össze az anyakönyvvezető előtt színes homokot gyertyagyújtás helyett. Míg a polgári szertartáson korábban nem volt szokás, hogy a szülők kísérjék be a menyasszonyt és a vőlegényt, mára egyre többen így vonulnak be a díszes házasságkötő terembe. Koszorúslányokat is mind többen kérnek fel, egy pár például azt szerette volna, ha R&B-számra buliznak előttük a lányok és a fiúk.

– A filmekből ismert szokás is elterjedőben van nálunk: a menyasszonyt elrejtik a vőlegény elől, és csak a ceremónián láthatja meg – mondta Anita. Hat éve dolgozik esküvőszervezőként, nem jön zavarba az extrém kérésektől. Ezt az a több ezer pár is megerősítheti, akiknek ő szervezte meg élretük emlékezetes napját.

Ottjártunkkor Renáta és Zsolt júliusi esküvőjükről beszélgetett Pleskó-Almási Anitával. Fotó: Veréb Simon
Ottjártunkkor Renáta és Zsolt júliusi esküvőjükről beszélgetett Pleskó-Almási Anitával.
Fotó: Veréb Simon

– Előfordulnak olyan helyzetek, amelyek még a gyakran esküvőt látott szemekbe is könnyeket csalnak – tudtuk meg Anitától. Ilyen klönleges élmény volt például, amikor gyűrűhúzáskor Zorán a Szeretlek című számát gitározta és énekelte egy párnak.

Jennifer Lopez után szabadon

– Egy barátnőm 60 fős lánybúcsúját szerveztem meg 2004-ben, akkor kaptam kedvet az egészhez. Persze az is közrejátszott, hogy akkoriban vetítették a moziban Jennifer Lopez esküvőszervezős filmjét – hallottuk Pleskó-Almási Anitától, aki 2006-ban nyitotta meg irodáját a Lófaránál. Egy évre rá ő is elkelt, nagy lakodalom helyett azonban 50 vendéggel buliztak pénteken, mert másnap dolgozniuk kellett. Anita férjével, Pleskó Gáborral együtt viszi az üzletet, és nevelik gyönyörű kisfiukat, Patrikot, aki idén lesz kétéves.

Esküvői fotótárlatunk

A hétvégenként Csongrád megyében összeházasodott párok hozzánk beküldött – esküvői, lakodalmi – fotóit hétfői számainkban megjelentetjük. Mivel az újságoldal nem nyújtható, a helyért licitálni kell: minden héten annak a 3 párnak a fotóit közöljük, akik a legtöbb példányt rendelik meg a fotókat mutató hétfői lapszámainkból. Ajánlatunkról a részletes tudnivalókat a www.delmagyar.hu/sokboldogsagot oldalon olvashatják.

Olvasóink írták

  • 2. Szurkoló 2010. május 15. 14:07
    „Nagyon örülök ennek a cikknek, mert Anita és csapata gondoskodik minden szegedi esküvőjéről.
    Kedvesek, segítőkészek és profik, öröm volt betérni hozzájuk bármilyen kérdéssel, óhajjal.
    Kívánok nekik a jövőben is sok sikert és gyönyörű esküvőket! :)”
  • 1. jozko 2010. május 15. 07:49
    „Teljes gőz - a dudára! Félreértés ne essék, ezzel nem a szervező munkáját minősítem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így múlt el Timi és Gabó szerelme

Öntisztuló medence, nenotechnológiás festékoldó - a legújabb szegedi találmányok. Kiderült, a nano világában már az arany is bíborvörös. Tovább olvasom