Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Ez egy levél

Szeged - ˝Köszönöm azt a helytállást, amit a munkahelyén, a családjában, a gyereknevelésben tanúsított az elmúlt évtizedekben.˝
˝Az Ön élete követendő példa, megbecsülendő, átadandó érték az aktív generáció számára... Köszönet illeti az Ön generációját, akik 40 év napi munkája mellett gondozták, felnevelték gyermekeiket, segítették pályaválasztásukat, boldogulásukat... Az Ön tapasztalata követendő példa, szellemi kincs a fiatalok számára, az értékteremtés iránti elkötelezettségének pedig nemzetmegtartó ereje van, köszönet illeti ezért Önt... Kívánom, hogy az Ön előtt álló nyugdíjas éveit boldogan töltse, és sok öröme legyen családjában, elfoglaltságaiban is.˝

Ez a szöveg nem magas kitüntetés átadásán hangzott el. Nem is a munkahelyi vezető mondta el, amikor beosztottját búcsúztatta nyugdíjba vonulása alkalmából.

Ez egy levél. A feladó az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság, 1554 Budapest, Pf. 250. A levelet azonban nem a nyugdíjbiztosító, hanem Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere írta alá.

A gyöngyszemet olvasónktól kaptuk. Készült mintegy 126 ezer példányban. Ennyi nő ment nyugdíjba 2011 óta, 40 éves munkaviszony után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdélyben felvidékinek nézik az észt Jürgent

Legalább 5 nyelven beszél Jürgen, a Szegedi Tudományegyetemen tanuló észt egyetemista. Tovább olvasom