Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Ezek a boltok vasárnap is nyitva vannak

Csongrád megye - Nincs elég tej a palacsintához? Elfogyott a kenyér vagy a sör? Jó lenne egy zacskó almachips az esti sorozathoz? Segítünk! Ezek a boltok nyitva lesznek vasárnap.
A Délmagyarország térképet készített a vasárnap is nyitva tartó boltokról. Hangsúlyozzuk: a térképünkön szereplő adatokat önbevallásos módszerrel, a bolttulajdonosok adták meg nekünk. Eddig összesen 75 üzlet jelezte felénk, hogy legalább néhány órára kinyit vasárnaponként.

Szegedről 49, Makóról 6, Balástyáról 4, Hódmezővásárhelyről 3, Apátfalváról és Mindszentről 2-2, Baksról, Deszkről, Dócról, Ferencszállásról, Forráskútról, Kistelekről, Röszkéről, Szentesről és Újszentivánról egy-egy bolt jelezte, biztosan kinyit vasárnaponként a törvény hatályba lépését követően, tehát március 15-e után.

A nagyításért kattintson a képre!
A nagyításért kattintson a képre!

A jelenlegi listán azok az üzletek szerepelnek, amelyek lapzártánkig hiánytalanul töltötték ki az internetes űrlapot. A jelentkezés folyamatos, az űrlap bármikor kitölthető portálunkon, online térképünket folyamatosan frissítjük.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Király-König Péter számadása

Thékes István újságíró adta közre a legendás zenepedagógus, zeneszerző, Király-König Péter családi örökségként őrzött, kiadatlan önéletrajzát, amely tanulságos kordokumentum is. Tovább olvasom