Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Ezt kérném karira! - Subaru Impreza WRX STI

Szeged – Rendes ajándékot vásárolni mindig nehéz. Épp ezért, hölgyeim, úgy döntöttem segítek önöknek. Karácsonyig minden napra kipécézek valamit, aminek egy férfiember örülne, ha ott lenne a fa alatt. A nyakkendő mellett, helyett.
Az autó. Das Auto. The car. La voiture. Egy ilyenben még a legpunnyadtabb, legnyuszibb úrvezetőből is előjön a vadállat. A hivatalos katalógus szerint 14 misiből megvan. De én tudok olcsóbban. Vadonatújat. Nem, nem kell érte kimenni külföldre, csuklyát sem kell húzni. Otthonról is megrendelhető.

Igaz beleülni nem lehet, de szerelni, bütykölni, nyálcsorgatva tuningolni igen. Még a Priusnál is zöldebb autó, sőt a Leaffel is felveszi a versenyt, igaz nem akkor a hatótávolsága mint az idei év autójának – persze lehet, hogy mégis, de lusta vagyok arányosítani. Négy mikro- és nyolc ceruzaakku a fogyasztása. És „csak" 59 rugó. Egy rendes diktátornak a garázsában igenis van ilyen!

Szakértői kezekben így viselkedik a jószág

Persze a nagy se lenne ellenemre. Hiszen a Fabián túl is van élet.

Olvasóink írták

 • 9. kovacsa 2010. december 21. 17:52
  „Látja László, jól mondtam én, hogy a Fabián túl is van élet. "Karira" én is elfogadnám ezt a Subarut.”
 • 8. rodeziai 2010. december 21. 09:31
  „jaaaa tényleg hányás! egy újság , hogy engedhet meg magának ilyet?!”
 • 7. szeti 2010. december 20. 16:38
  „a KARI szót meg iktassuk ki végre, mert hányás.”
 • 6. newdog 2010. december 20. 14:06
  „5.! Nekem is ez ugrott be elsőre! :-)”
 • 5. kékcitrom 2010. december 20. 07:33
  „Ahhoz képest, hogy a karácsonyi közvélemény kutatás szerint egy magyar család átlag 30 ezret költ karácsonyra, kissé túlzásnak tűnik apukának egy potom 60 ezres játékszer. De a gyerekek biztos megértőek és áhítattal nézik majd , hogy apuci tuningolja legújabb kedvencét, elvégre ő egészen biztos, sokkal többet várt rá, mint a egy 4-5 éves gyerek az éppen aktuális "sztárjátékra"!

  (A közvélemény kutatás eredményét én sem tartom reálisnak, mert az üzletek statisztikájával szöges ellentétben van! Ha csak egy kisebb " lapostévét", vagy egy olcsóbb műszaki cikket vásárolnak, akkor nem igen telik másra! )”
 • 4. Dushbag 2010. december 20. 06:57
  „Sikerült az előző cikket "túlszárnyalni", egy szempontból jobb; rövidebb.”
 • 3. demeterkornel 2010. december 20. 06:30
  „Egy olyan rovat, ahol a férfiaknak szánt ajándékötleteket tárgyalja az író, lehetne igazán tesztoszteron szagú. Nem csak megbocsátható lenne, hanem majdnem kötelező, ha úgy tetszik. Azt hittem a cím alapján, hogy ez most valóban az lesz. De nem, sokkal inkább reklámszagú lett.
  Most még csak ötletesség sem volt benne, semmi könnyedség, semmi sziporka, semmi...semmi. Csak reklám! Gyorsan lezavart cikk, ami mintha csak azért íródott volna, hogy a 6 linket tenni lehessen valahova.”
 • 2. dondongó 2010. december 19. 20:29
  „Firkász Úr,
  Az autó a francia nyelvben nőnemű főnév, tehát a helyes alak: "la voiture".
  Nem kell csillogtatni a nem létező nyelvtudást:-)”
 • 1. KolompárRómeó 2010. december 19. 19:14
  „(X)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meggyújtották az adventi koszorú utolsó gyertyáját

A 4. adventi gyertyát Cserháti Sándor evangélikus lelkész és Buzánszky Jenő, a legendás aranycsapat tagja gyújtotta meg. Tovább olvasom