Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Falhoz verte a fejét, és fojtogatta is barátnőjét - Előzetesbe került a Szatymazi utcai gyilkos

Szeged -Több alkalommal fejen ütötte, majd a fejét falba verte, és a nyakát két kézzel leszorította. Elrendelték egy hónapra az előzetes letartóztatását.
Így ölte meg barátnőjét január elsején a Szatymazi utcában lakó 29 éves férfi. A rendőrség hétfőn kiadott sajtóközleményében az is szerepel, hogy a bántalmazások következtében a 22 éves lány a helyszínen meghalt. A Vajdaságból érkezett férfi a gyilkosság után öngyilkosságot kísérelt meg, ereit felvágta. Rövid idő múlva azonban meggondolta magát, és a szomszédba becsöngetve mentőt, illetőleg rendőrt hívott.
Bíróságon a Szatymazi utcai gyilkos. Fotó: Török János - GALÉRIA

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója rendelje el gyilkosság elkövetőjének előzetes letartóztatását. A magyar–szerb állampolgárságú, életvitelszerűen Szerbiában élő férfit a nyomozó hatóság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A főügyészség a gyanúsított előzetes letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére a szökés, elrejtőzés veszélye miatt tett indítványt a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója felé.

Elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája szerdán harminc napra annak a 29 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint újév napján meggyilkolta nála néhány évvel fiatalabb barátnőjét a csongrádi megyeszékhelyen - közölte Hernádi Gyula, a gyanúsított ügyvédje az MTI-vel.

Az ügyben a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fejlesztésekről és a túlélésről szólt az év Zákányszéknek

Egyszerre szólt a fejlesztésről és a túlélésről Zákányszék 2017-es éve. Matuszka Antal polgármester szerint a következő esztendőt a nyertes pályázatok megvalósítása határozza meg. Tovább olvasom