Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Fejszével indult lopni

Egy szegedi lakásba egy fejszével akart bejutni az a helybéli férfi, akit az egyik szomszéd zavart meg a bűncselekmény elkövetése közben. Az 52 éves gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést.
Az egyik szegedi ingatlan kapuját és bejárati ajtaját fejszével feszítették fel 2016. január 10-én 17 óra 15 perc körüli időben. Az elkövetőt egy szomszéd zavarta meg, így a lakásba nem tudott bejutni, a férfi a helyszínről elmenekült.

A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 52 éves szegedi lakos gyanúsítható megalapozottan, aki cselekményével közel 300.000 forint értékű vagyontárgyat veszélyeztetett. L. Kálmánt előállították, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.  

Ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság. Az előzetes letartóztatásban lévő férfit több más bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen jegyet az Elárasztva című előadásra!

Az 1970-es szegedi árvízi helyzetet és a város akkori háttéréletét idézi fel a Városszél című felolvasó-színházi sorozat Elárasztva című új produkciója. Tovább olvasom