Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Fél szívvel született egy kisfiú, délutáni betörés és kézilabda

Szeged - Év végi sorozatunkban megmutatjuk, melyek voltak a delmagyar.hu legolvasottabb cikkei. Megkerestük a februári legolvasottabb Csongrád megyei cikkeket, és persze a három legnézettebb galériát is megkerestük.
Visszatekintésünk második részét sporttal kezdjük, február elején ugyanis nagy csatában 28-27-re nyert a Pick Szeged (azóta MOL-Pick Szeged). A nem mindennapi csatában, Balogh Zsoltnak 8 másodperccel a vége előtt szerzett góljával ugyanis 28-27-re nyert a férfi kézilabdacsapat a Csurgói KK otthonában. A meccs legjobb játékosa Jonas Larholm volt, a svéd légiós 12 gólt szerzett.

Szinte ugyanannyian voltak kíváncsiak arra a hóvégi meccsre is, amikor 25-24-re nyert a Csurgói KK a Pick Szeged ellen a magyar kupa negyeddöntőjében, az első mérkőzésen. A Pick Szeged 28 meccse tartó veretlensége fejeződött be ezzel a Somogy megyei településen.

Balogh sérülés miatt kihagyja a Csurgó elleni mk-meccset. Fotó: Schmidt Andrea
Balogh sérülés miatt kihagyta a Csurgó elleni mk-meccset. Fotó: Schmidt Andrea

Február végén döntött úgy egy betörő, hogy ebéd után elmegy betörni Sándorfalván. Megírtuk, hogy fényes nappal kiraboltak egy családi házat a településen. A betörőt azonban meglepték a hazatérő lakók. A férj autóval üldözte a biciklivel menekülő tettest, akit végül sikerült is elkapnia. Bár a rabló a lopott holmit szétdobálta, az értékek nagy része előkerült.

Az értékek nagy része előkerült. Fotó: Police.hu
Az értékek nagy része előkerült. Fotó: Police.hu

Minden bizonnyal emlékeznek Dömére, arra a kisfiúra, aki fél szívvel született. Szegeden megműtötték, táplálták, lekerült a lélegeztetőgépről is. Szüleit azonban támadás érte: internetes felületeken bántották őket azért, mert nem voltak állandóan a kisfiú mellett.

A kisfiú szülei méltatlannak tartják az őket ért támnadásokat. Fotó: Schmidt Andrea
A kisfiú szülei méltatlannak tartják az őket ért támnadásokat. Fotó: Schmidt Andrea

Februári legnézettebb galériák

100 végzős kapott gombot Makón a József Attila Gimnázium Gombavató bálján február közepén, az eseményről készült galériánk volt az egyik legnézettebb a hónapban.

Gombavatás Makó. Fotó: Karajkó Gábor (Galéria)


Február elején ünnepélyes keretek között Magyarország miniszterelnökének részvételével lerakták Szegeden az építendő lézerközpont alapkövét. Segesvári Csaba galériájára igen sokan kíváncsiak voltak.

Lerakták a lézerközpont alapkövét. Fotó: Segesvári Csaba (Galéria)


Háromszáz dolgozó tüntetett az EDF DÉMÁSZ székháza előtt Szegeden február első felében. Az érdemi szociális párbeszédért tüntettek, a társaság Klauzál téri székháza előtt, íme a galéria az eseményről!

Háromszáz dolgozó tüntetett az EDF DÉMÁSZ székháza előtt. Fotó: Schmidt Andrea (Galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városunk hősei rajzpályázat

A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos diákoknak ˝Városunk hősei˝ címmel. Tovább olvasom