Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Fél szívvel született: stabil Döme állapota

Szeged - Idejük nagy részét kisfiuk mellett töltik a fél szívvel született Döme szülei a szegedi gyermekklinika intenzív osztályán.
Az alig több mint egyhetes babát – ahogy azt megírtuk lapunkban – pénteken szállították a székesfehérvári kórházból Szegedre, miután egy szegedi professzor vállalta a nagy kockázatú operáció elvégzését. A kicsit kedden műtötték meg a sebészeti klinikán.

– A szívünk összeszorult, de jó volt újra látni – mesélte szerdán az édesapa, Komjáthi Barna. – Az orvosok egyelőre nem mondanak sokat az állapotáról, csak annyit, hogy stabil. – A szülők péntekig a városban maradnak, napközben igyekeznek minél több időt a kisbabával lenni, utána viszont hazamennek, Móron ugyanis két kisfiú várja őket. Az édesanya hétfőn visszajön, hogy újszülöttje mellett legyen, az apuka pedig ingázik majd a két város között.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigi miatt nem büntettek a megyében

A szórakoztató- és vendéglátóegységekre szabta ki a legtöbb bírságot az ÁNTSZ az elmúlt évben a nem dohányzók védelméről szóló törvény előírásainak megszegése miatt. Tovább olvasom