Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Felismeri-e Balogh Lászlót?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
BALOGH LÁSZLÓ

Ezúttal Balogh László fotóját mutattuk meg a szegedi járókelőknek. Ketten azonnal felismerték a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltjét. Volt, aki Presser Gábor zeneszerzőre, az LGT tagjára tippelt a fotó láttán, más Demszky Gábor budapesti főpolgármester vezetéknevét adta a szegedi politikusnak. Többen expolgármesternek hitték.

Linka Ferenc nyugdíjas:


– Igen, ismerem. Valami énekes. Na, mondja már! A Megasztárban szokott szerepelni. Megvan! Presser Gábor van a fotón! Hogy szegedi politikus lenne? Hűha, így nem ugrik be. Pedig szegedi vagyok én is. Abban biztos vagyok, hogy nem Botka László. Akkor csakis fideszes lehet! Persze, persze, most már rájöttem: Balogh László fideszes országgyűlési képviselő van a képen. Most már az is eszembe jut róla, hogy valamikor polgármester volt. Nem volt az? Akkor biztosan keverem valakivel.

Herczeg László nyugdíjas:


– Persze, hogy felismerem! Balogh László van a képen, a Fidesz képviselője. Ő volt Botka László előtt a polgármester. Nem? Ja, persze, Bartha Lászlóval kevertem, hiszen ő is Fidesz-színekben állt a város élén. A portréja alapján semmiképpen sem mondanám szigorú embernek, ha jól emlékszem környezetvédelemmel is foglalkozott valamikor. Úgy tudom, Szeged fejlesztésével kapcsolatban sok tervet tett már le az asztalra. Szerintem jól végzi a dolgát, hiszen mindig a szegediek érdekeit próbálja képviselni.

Sári Ivett tanuló:


– Balogh László van a képen. Ezt onnan tudom, hogy naponta látom a plakátjait a városban. Azt is tudom, hogy a Fidesz színeiben politizál. Ennél többet sajnos nem tudok mondani róla, mert nem vagyok szegedi. A portré alapján nem tudom megítélni, milyen lehet politikusként és magánemberként. Kinézetük alapján különben sem szeretem megítélni az embereket. Annyit tudok még róla, hogy országgyűlési képviselő is. Legalábbis úgy hallottam.

Tóth László Tamás tanuló:


– Hú, ez most elég égő, de nem tudom, ki lehet a képen. Már láttam a fotóját máshol is, de a neve nem jut eszembe. Ismerős a kép, de nem megy. Talán politikus? Igen? Valami Gábor? Hogy László? Demszky László talán? Balogh László? Jaj, tényleg! Újságban és plakátokon is láttam már a fényképét, ezért volt annyira ismerős. Úgy tippelek, fideszes politikus lehet. A kép alapján, bár nem valami jó az emberismeretem, olyannak tartom, aki ha kell, kemény, ha kell, humoros is tud lenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üzemmé alakult át a volt Móricz

Százötvenmillió forintos beruházással elkészült a Szegedi Szefo Fonalfeldolgozó Zrt. új telephelye a… Tovább olvasom