Délmagyar logó

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 0°C Még több cikk.

Fellépéssel ünnepel Vincze Lilla

A Napoleon Boulvard énekesnője akkor boldog, ha énekelhet, ez ad neki energiát, és formában tartja. A mai szegedi koncert igazi szülinapi buli lesz.
– Mindenekelőtt boldog születésnapot kívánok! Hogyan ünnepel?

– Nekem az az ünneplés, ha énekelhetek, ha a csapatommal lehetek. A szegedi koncert tökéletes alkalom erre. A Deja Vu fesztiválon pont annak a korszaknak az előadói lépnek fel, amikor a Napoleon Boulevard is a fénykorát élte. Új dalok is elhangzanak majd a koncerten, a régieket pedig új hangszerelésben, kicsit rockosabb, „vagányabb" formában visszük Szegedre. A Gondolatjel Csoporttal közös produkcióban adjuk elő a Fogd meg a kezem című számot: a gyerekek jelnyelven tolmácsolják a közönségnek a dalban elhangzottakat.– Nagyon lelkes és energiával teli a hangja.

– Lassan 30 éve vagyok a zenei pályán. A fellépések mindig feltöltenek és formában tartanak. Egy másfél-két órás koncerthez nagyon sok energia kell. Folyamatosan turnézunk, emellett sok más program tarkítja a nyarat: templom- és kamarakoncerteken lépünk fel, gyerekműsorokat csinálunk, klubesteket tartunk, és idén egy zenei tábort is szervezünk Rákóczifalván.

– A sok munka mellett jut idő a pihenésre?

– Siófoki lány vagyok, nagyon szeretem a Balatont. Egy-két napot biztosan eltöltök majd ott, a nyár végén lesz időm valamivel hosszabb pihenésre. Nagyon szeretem a vízi sportokat, a vitorlázást. Emellett nagy szerelmem a repülés, akár kisgéppel, akár hőlégballonnal. A természet és az állatok közelsége is sok energiát ad, sokat túrázunk a barátaimmal. Az űrkutatást és a csillagászatot is izgalmasnak tartom, és nagyon szeretek főzni. Ezek a tevékenységek mind megjelennek a dalokban is.

– Tervezik új album megjelenését?

– Elég széles a repertoárunk, egyelőre nem gondolkozik az együttes ilyesmiben. A régi dalainkat még mindig nagyon szereti a közönség, ezeket többnyire új, naprakész formában adjuk elő, ami nem nehéz, mert háromgenerációs a zenekar. Én pedig egy új területen próbálom ki magam, ősszel belekezdek egy sanzonlemez elkészítésébe.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét garanciális javítási munkák kezdődnek az algyői hídon

Garanciális javítási munkák kezdődnek kedden a 47-es főúton Szeged és Hódmezővásárhely között az algyői Tisza-hídon. Tovább olvasom